Melek__55 Melek__55 kızımda da Mayıs 28 de yumurtlama görmüştüm eğer tutarsa aynı gün doğacak 🤣🤣 kardeşi
Aysnr11 Melek__55 Benim de bat 10 haziran takvime göre gün aşırı değerlendirdik sadece takip yapmadım umarım tutmuştur 🙏🏻🌸
Kvser Semagzll bende çatlatma iğnesi oldum bat 9 Haziran bir belirti vs var mı ayyy inşallah ikimiz pozitif görürüz aynı anda hamile olmuş oluruz 🙏🏻😊çatlatma iğnesini mayısın kaçında oldunuz ?
Melek__55 Semagzll ayın kaçında test yapacaksın ben adet günümde yapcm galiba 😅 yumurtlamanın on iki günü oluyor öyle
Melek__55 Aysnr11 akıntını takip edip de ilişkiye girebilirsin ben bu ay olmaz sa eğer öyle yapacağım test yapmicm yumurta akı gibi akıntı yumurtlamadan üç dört gün önce başlıyor çünkü o aralar sık ilişki olsun
Kvser Melek__55 9 Haziran bu ay çatlatma iğnesi oldum bekliyorum inşallah olur 🙏🏻bir belirtim yok sizde bir belirti var mı ?
Semagzll Kvser 26 Mayıs’ta oldum iğneyi sadece çok tuvalete çıkıyorum birde ateş basması oluyor terleme falan başka bı belirtim yok sizde var mı acaba ☺️☺️
Melek__55 Esillla Cemree995 Sibelsibos Esillla Miracleee Kvser belirtileriniz varmı kızlar ara sıra kasik ağrısı ve midem yanyor bazen ya sizde durumlar nasıl 😁
Sibelsibos Melek__55 gördüm gördüm de tutması önemli canommmm bu sabah sağ bel agrısıyla nerdeyse ağıt yakıcaktım 10 gün kalmış adete hayırlısı neye yordam şaşaırdım vallahhh😄