Gnshayat16 Smyye0303 Yaa sevindim canım bende şimdi çıktım muayeneden benimki de göründü 😍 Haydi bebişlerimiz de sağlıklı görünür inşallah 2 hafta sonra 🥰
ikranurkutay Smyye0303 5 haftalık şuan bugün keseyi ve bebeği gördüm 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı 🥰🤍
Smyye0303 Gnshayat16 iki haftaya kesin duyarsın da nasıl dayanacan ben sabirsizim bana Perşembe gel dedi yaw😁😂
Gnshayat16 Smyye0303 Sorma beklemesi çok zor ya o kadar iyi anlıyorum ki 🙈 Bana erken gelmişsin demez mi bir de doktor kolaysa sen bekle 😅
Sultisss Smyye0303 Smyye0303 merhaba hayırlı olsun bebeğiniz ben de şuan 6+0 bebeğin kesesini 5+2 iken gördük.ayın birinde kalp atışlarını duymak için gidicez inşallah
Biranneikibebek_ 01180322 yarın bende 6+3 olacağım gideceğim kese ve kalp atışını duyar mıyım acaba çok merak ediyorum
Smyye0303 Biranneikibebek_ keseyi görürsün garanti ama kalp atışını belki diyelim duyabilirsin canim🥰
01180322 Biranneikibebek_ 6+4 te gördüm ben büyük ihtimal keseyi görürsünüz , kalp atışı bazen 6 olabiliyo 7 olabiliyor. Umarım görürsünüz ve rahatlarsiniz🤲
Busenazzzzzz Smyye0303 ben de tam tersine acıkıyorum 🤣 Kasık ağrım oluyo bir de göğüslerim çok hassas. Dokununca ağrıyı hissediyorum
Smyye0303 Busenazzzzzz kaç hafta senin canim aynı belirtiler bendede var ama kasık ağrım geçti çoğu zaman yani istahsizlik devam🤣
01180322 Busenazzzzzz yaa, öylemi. Bn şuan Almanya’da yaşıyorum 7 haftaligim ve burda son 1 aya kadar kontroller vajinalmks Busenazzzzzz
Busenazzzzzz Smyye0303 Haftamdayım ama e nabız 6. Hafta olarak gösteriyor 🤭 Böyle gün içinde ara ara ağrı atıyor. Dediğim gibi birde göğüs ağrım o kadar. Başka da hiçbir belirtim yok 😂
Blcn_13 Smyye0303 bende 6+1im çok acikiyorum gecede acikiyorum uykumdan kalkıp atistiramiyorum sabahta mide bulantım oluyor açlıktan 😂