Senaykork Pemberuya hastane eğitimine gittiğimizde , biz yastık kullanmayı bile 2 yaşa kadar tavsiye etmiyoruz, reflü yatağı ihtiyaç halinde alınır demişti ebe. Siz cocugu hassas alistirirsaniz , sürekli hassas olur ,
Azra00 Pemberuya ebe tavsiye etmemişti gebelik eğitimine gittimde almadım bende onun yerine babynest aldım
ebrunasrullahylmz12211221 Pemberuya Kuzenimin kızına hediye olarak aldım beşiğe koydular çok güzel oldu
Tumaypirr Pemberuya Bizim doktorumuz önermişti kusma anında boğulmaması için kızımda aldım kullandım yandaki cırt cırtlar bozulduğu için şimdi oğlum olacak onun için tekrar yenisini aldım bence gerekli bunu yastık olarak düşünmeyin dümdüz bir zeminde yatması gerekiyor 2 yaşına kadar kafasının altına koyulan bir yastık değil sonuçta reflü yatağıda düz
Pemberuya MaviJournal aynen bende beşik için almayı düşünüyorum da kimi de düz kafa sendromu falan olur diyor kafam karıştı
MaviJournal Pemberuya hamilelık döneminde, doğumdan sonra da o kadar çok şey söyleyen olacak ki. Asla susmayacaklar. Düz kafa yatış pozisyonuyla alakalı. Sağ-sol, bazen de yüzüstü yatırmak gerekiyor. Doktorlarda bunu öneriyor zaten. Aynı pozisyonda yatış düz kafayı tetikler reflü yatağı değil
Pemberuya Senaykork Allah korusun ama gece boğulmaları vs oluyor ya bende ondan tırsıyorum o yüzden dedim bunu mu alsam
Senaykork Pemberuya zaten anne yanı besiklerde yatcagindan illaki öyle durumlarda uyanirsiniz diyelimki emzirdikten sonra kusuyo hemen uyutmamaliyiz dik konumda tutmalıyız , eğitimlerde baya anlatıyorlar vaktiniz varsa gitmenizi tavsiye ederim
Oykualz Reflu yatağı ile babynest farklı. Reflu yatağını ilk bebeğimle kullandım yanımda da yatırdım besiginde de kullandım. Büyük rahatlık ve aynı zamanda bebeğin kusmasinda bogulmasini önleyen gayet yararlı Bi ürün bence doğum yapacak olan herkes almalı. Zaten kafa yapısını değiştirecek bir durum yok sık sık dondurmemiz gerekir bebekleri tavsiye ediyorum. Kayma vs de olmadı ayak kısmında da cırt cirtli birsey oluyor kaymasını önlemek icin
Pemberuya Senaykork vaktim varda yaşadığım ilçe küçük yani burada eğitim veriyorlar mı hiç duymadım canm yine de araştırırım bi
defneemom Pemberuya çok kullanışlı reflü yatağı bende bu model var kızım 2 ay 5 günlük doğduğundan beri onda yatıyor
Pemberuya Ayse1990 aynen müslin ihtiyacımda varda görümcelerim almış onlar gönderecek olmazsa bunlardn da alırım canm 2 adet var şimdilik