Haticeongun Progestan 200 lük fitil olarak kullanıyorum ama hep geri çıkıyor sizce bişey olur mu sabah öğle akşam kullanıyorum
Nur_50 Haticeongun Fitil şeklinde yan etki daha az oluyor ama yarım saat hareketsiz yatman lazım fitil erimesi için yoksa dışarı akar bir anlamı olmaz
ikranurkutay Haticeongun bende kullanıyorum canım 1 saat yatıyorum evet geri atıyor sanırım fazlalık geri dışarı atılıyor sindemi kanama vardı
elifayvaz1_ Haticeongun Ben fitil olarak kullanmıyorum düşük tehlikem var ama fitil olarak kullananları okumuştum fazlalığı geri atıyor diye endişelenme bence
balevlatlarim3535 Haticeongun ilacı uyguladıktan sonra en azından bı yarım saat uzanmaniz lazım. Sonra zamanla yine geri akacak illaki
Nur_50 Haticeongun ben bugün içtim baş dönmesi yapıyor bilgin olsun uyku getiriyor gibi oluyo doktor fitil dedi ise öyle kullan daha az yan etkisi olur
Ruru41 Bende transferden inç başladım günde 3 tane 8 saat arayla. Fitili aldıktan sonra ayaklarını yukarı uzat yarım saat yat ilaç erisin. Sonrasında akıntı olacak zaten fazlası çıkıyor.
SelmaGencer18 Bende transferde kullandım gebelık oldu hala kullanıyorum korkma fazlası gelıyor gerı sonra devamı geliyor
balevlatlarim3535 Haticeongun evet sabah akşam kullaniyordum ben iki kutu kullandım sonra yeterli dedi doktorum bıraktım.simdi 15 haftalik