ucarbusra35 senaeldemir ablam 30 haftada doğurmuştu canım bebeği kuvezde 1hafta kaldı çıktı eğer emme refleksi varsa güzel nefes alabiliyosa kendiliğinden doktorlar çok bekletmiyo rabbim tez zamanda kavusmanizi nasip etsin kuvezde kalan bebekler daha sağlıklı olur unutmayın 😊
senaeldemir Cuma günü 34+4 de doğum yaptım suyum geldi oğlum küvezde ne kadar kalıcağı konusunda da bişey demiyolar çok zor bi durummuş tek başına eve dönmek Allah kimseye yaşatmasın
esma_esma senaeldemir bende 34+5 olarak perşembe günü doğum yaptım kuveze aldılar her gün süt sağıp gönderiyorum ne zaman çıkacak bir şey demiyorlar sizinki kaç kilo doğdu
senaeldemir ucarbusra35 evet herkes öyle söylüyo daha çabuk gelişiyo küvezde diye ama insan kendini çok boş hissediyo ona bakamadım diye vicdan azabı çekiyo amin inşallah Allah kimseyi düşürmesin oraya bissürü bebek var ama insanın canı olunca konu doğdu ertesi gün sütümü vermişler entübe şuan tek başına nefes alamıyomuş
Gorkim senaeldemir şuan yanımdalar biri 1620 diğeri 1580 doğdu 33 gün sonra kavuştum her gün hastaneye gittim
Gamzeizmir35 Kilo ve hafta hesabina çok takilmayin. Geçenlerde arkadasim 32 haftalik dogum yapti o kuveze girmedi. Hastanede 1 gece kalip ciktilar. Baska bir arkadaşım da 41. Haftalık doğum yapti. Bebeği kuvezde kaldı günlerce. Saglikla gelsin miniğiniz.
iremm_1 Bende 34+3 üm dün az pembe bi leke gördüm gibi dün akşamdan beri de adet olcakmışım gibi ağrılarım var ve bebeğim alt tarafta çok hareket ediyo baskı yapıyo vajinam acıyo yaşayan var mı böyle
senaeldemir iremm_1 benim pazartesi gününden beri ağrım vardı ara ara en son perşembe günü gittim dayanamadım yalancı sancı dediler cuma sabaha karşı suyum geldi evde
senaeldemir iremm_1 git görün için rahat etsin benim idrar yolu enfeksiyonundan dolayı erken doğum olmuş
serapsariaslan iremm_1 bende 31+3 günlüğüm bende pazar günü yaşadım lekem geldi pembemsi ve pazar günü direk hastahaneye gittim dün çıkış verildi benim ara ara ağrı ve sancılarım var doktora gittiniz mi ?
Fatmatopuz iremm_1 canım bende 34+6 haftalığım cuma günü kontrolümüz var bakalım daha öncede olmuştu doktoruma sormuştum adet olacak gibi ağrılarım oluyor bebeğimi alt tarafta hissediyorum diye normal demişti bana 2 gündür bende de bu sorun var doktora gideceğim bakalım
Gorkim senaeldemir benimde geçmeyen bir idrar yolu enfeksiyonum vardı bir türlü geçmedi ilaçlar falan fayda etmedi suyum geldi senin gibi
senaeldemir iremm_1 ağrım olmuyo diye düşünmeyin ben öyle ağrım yok çok su içiyorum diye düşünüyodum meğer artmış enfeksiyonum