Doktorum 3 günde 2 şer tane progestan yazmış zararı olur mu ve neden böyle yaptı aynı durumda oanlar ?
Progestan
Ozgkzm_08 zararı olsa niye yazsın canım 😬
Canım ben 28 haftadan , 36 . haftaya kadar günde 3 kere fitil olarak kullandım . Erken doğum riski var diye
@3456_ ama benimki daha 5 haftalık sebebi nedir sizce
Bende sabah aksam kullaniyorum kanama oldu diye verdi ve ikiz gebelik 12 haftalik
@Hsrt80 keşke benimkide sabah akşam olsaydi 3 öğün almak çok zor ve mide bulandırıcı
Bende hamileliğimi öğrendiğimden bu yana günde 2 kez fitil olarak alıyorum. Bundan önce 3 düşüğüm olduğu için verdi doktor.
Ozgkzm_08 ben ilk hamieligimden yüksek enfeksiyondan dolayı düşük riski vardi hek fitil hem hap olarak kullanıyordum ilk 3 ay sonra iyiydim çok şükür 32. Haftamda erken doğum riski başladı sancilsrim vardı gene kullandim
@Yasemen790 inşallah kicagina da alırsın eminim senin için çok daha zordur
@Busramomy benimde 1 düşüğüm düşüğüm var ilk çocuğum ondan mı acaba
Ozgkzm_08 büyük e canım tereddüt etmeden kullan muhakkak doktor uyguj gorduyse vardir bir bildiği
Gebelik başından beri kullanıyorm önce 1 tane başladım sonra ağrılarım başlayınca riske karşı 2 ye çıkardık 21 haftalk hamileyim. 4. Haftdan beri alıyorum yani. Çnkü ilk gebelik 25 haftalık doğdu. İkinci de tedbir amaçlı 32ye kadar kullndık elhamdülillah 36.6 doğdu. Rabbimn izniyle şimdi 21 haftalık hamileyim buda 36 ları görürse inşaallah ne güzel. Doktor boşuna yazmaz kullan sen
@Muhkub Allah bağışlasın inşallah banada kısmet olur
@Busramomy midemi çok bulandırıyor ama mecbur kullaniyorum
Ozgkzm_08 bebeğin için canım öyle düşün olsun sürekli kullanmazsin zaten ilk 3 ay çok riskli dönemler zaten 😘
@Busramomy o iyi olsunda ben razıyım 🙏
Ozgkzm_08 bende çok ilaç kullaniyordum ilk hamilelikte anlıyorum seni miğde bulantisi yapıyor ama olsun geçecek bu gunler sağ sağlim kucağina almak nasıp etsin mevlam ❣️