Pelinnaz Kızlar çok ince ruhlu yapım var takıntılarım oluyor ne bilim hormonlardan dahada duygusal oldum dün cokk ağladım bin pişman oldum ama elimde olmuyor
Esra7261 Pelinnaz 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣 eşim tuvalete girerken kapıyı kapattı diye ağladım😂😂😂😂 bu nasıl iştir ya😅🤣 hormonlar işte
Selim_Alparslan Pelinnaz bende ağladım valla bugün gerçekten bebişe zarar gelmesinden çok korkuyorum 😞 normalde tv izlerkende en küçük duygusal bir şeye ağlamaya başladım
reinamm Pelinnaz eşim bana muz almadı diye hüngür hüngür ağlamştm😂😂 hamileliğin en zor tarafı vala bu hormonlar
Laayla Pelinnaz ben ilk öğrendiğim günden beri bi ağlama halindeyim mutluluktan ağlıyorum üzülünce ağlıyorum sinirlenince ağlıyorum resmen ağlamak için bahane arıyor gibiyim tiksindim ağlamaktan ve ağlayan insandan 🙄
Pelinnaz Esra7261 😂😂😂😂 ay gerçekten mi yalnız değilim çok şükür. Her gün eşime diyorum beni seviyomusn benden sıkıldın mi annenlerde kalım biraz diyorm delirdi artık bu laflardan 😁😁😁
Pelinnaz Esra7261 biri hamileyken canını çok sıkmış hep üzülmüş filan çocuğunun ayağı içe doğru yamuk doğmuş bunu duydum kendimi kötü hissettim ya Allah ım korusun bide bunun için ağlardım da tutuyorum kendimi
Esra7261 Pelinnaz hele iki gündür acayip duygusalım. Herşeye ağlıyorum. Eşime yazık herşeye yetişmeye çalışıyor bide benim bu halimle uğraşıyor 😂
Laayla Pelinnaz ben de şaka mı yapıyosun deyip gülecektim ama kızmışsın diğer arkadaşa demiyorum o yüzden 🙄Esra7261 😂
Pelinnaz Esra7261 ne saçmalicam be doğru duzgun konuş duyduğumu söylüyorum bi yerden okumadım bunu belki başka bi sebeptendir bilemem ama zararı yoktur da diyemeyz
Ozlemelif Bende annemin sesini duyunca ağlıyorum direk gidiyorum anneme 3 4 gün kalıyorum her hafta eve gelince de oturup ağlıyorum
Pelinnaz Ne saçmalicam doğru duzgun konuş duyduğumu söylüyorum bi yerden okumadım bunu belki başka bi sebeptendir bilemem ama zararı yoktur da diyemeyiz zaten.
Esra7261 Pelinnaz ne yazdım da doğru düzgün konuş diyorsun? Senin hormonlar hakkaten coşmuş ben gidin en iyisi burdan 🤦♀️
Oznr reinamm bende kestane almadi diye aglamistim ne deliymisim simdi olsa alacaksin lan deyip aldirirdim 😊
Pelinnaz Esra7261 bosuna mi bu yaziyi yazdim canim gitme yüz yüze görmediğimiz için yanlış anlaşılmış olabilirz coşmasa buraya yazar miyim kız🤔
Pelinnaz Laayla bende aynıyım işte nefret ediyorum ya gerçekten dün dua ettim bu kadar niye ince ruhluym agliyorm duygusalım diye.agliyoruz sonra da bebek zarar görür mü onu üzuyorum diye aglaysm geliyo😂😂
Laayla Pelinnaz ben de çok üzülüyorum çocuğuma inşallah benim gibi ağlayan bi bebek olmaz o ağlar ben ağlarım babamız kafayı yer bunlar birdi iki oldu diye🙈😂