Zezeee0 Hanımlar merhaba ben bilmeden 2 aylık hamileyken gül kokladım bebekte leke olur diye çok korkuttular normalde de gül suyunu tunik olarak kullanıyordum böyle kullanan oldu mu bebekte leke olur mu
Zeynepozcan Zezeee0 hangi renk kokladıysanız ve hangi renk gül’ün suyunu kullanıyorsanız ten rengi o renk olur
AsyaCngz55 Zezeee0 zamanında biri ortaya atmış öyle kulaktan kulağa duyulmuş gelmiş canım. Annemin balkonu hep çiçek dolu güller nergisler laleler zamanına göre hepsi açar hepimize hamileyken koklamış da ellemiş de reçelini bile yapmış 3 çocuğuz ne lekemiz var ne rengimiz bozuk😂😂
ArzuZ Zeynepozcan ay bende pembe Gül koklayıp elleyip pembe Gül suyu kullanıyorum pembe mi olacak şimdi 😂
_nigarr24_ Ben direlt gül suyunu çaya damlatıp içiyorum. Bir de gül kurusuyla çay demliyorum🤭Ama kozmetik gül suyu değil,orijinal gülün suyu pazarda oluyor
Mutluemos _nigarr24_ aaa nasıl oluyor bari güzel mi nedense siz böyle söyleyince burnuma gül kokusu geldi ☺️🌸
Sabriyecelikkaya7 Biz ıspartada kendimiz gül suyu üretiyoruz hem kullanıyorum hem gül topluyorum bu arada perşembe günü doğum yapacağım sonucu paylaşırım sizinle 😂
Mutluemos Sabriyecelikkaya7 gül gibi bir doğumunuz olur inşaAllah Rabbim sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah vatana millete hayırlı Salih evlat olur ☺️🌸❣️
Zezeee0 Sabriyecelikkaya7 çok sevinirim Rabbim kolay saglıklı bi doğum nasip etsin size de saglıklı hayırlı bi evlat olsun