Hejdj123 Zeyno0163 aynen çok şükür gerçekten çok zor bir durum iğneden korkan bir insanım eşimden Allah razı olsun çok sabırlı birisi iğneyi vurduramazdım korkuyordum her bir iğneyi yarım saat arayla vurdururdum bu süreçte çok şükür iyi dayandı
Zeyno0163 Hejdj123 ben 1 kez aşılama 1 kez tüp bebek denedim olmadı pes etim RABBİM kendiliğinden nasip etsin 🤲
Hejdj123 Zeyno0163 cnm sıkma canını Rabbim seni inşallah beklemediğin bir anda sevindirir🤲hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah Rabbim sana da bir bebek nasip etsin dualarımdasın🤲🥰bu arada nerelisiniz
[silindi] Busra2002 doğum için Havva hanımı düşünüyorum ben herhangi bir bilginiz var mı doğumla alakalı nasıl diye veya muayene ücreti ne kadar diye🙂
Hejdj123 Zeyno0163 4 defa Adana’da denedim 5 ciyi İstanbul’da denedim tabi bu arada gitmedigimiz hocalar içmediğimiz karışım kalmadi
Zeyno0163 Hejdj123 anladım başkente yapmışsınız. Keşke doktor değiştirseydin En son 5 tüp bebek ten kaç ay sonra oldu Kendiligiden
cancel_ Zeyno0163 allahtan ümit kesilmez dç dr Mehmet Fatih karslı hocamız var(MFK) 10 20 yıl gebe kalamayan anneler var şimdi bebişleri kucaklarında allahtan umut kesilmez dua et bu hocaya muhakkak danış