Zeyno0163 seni o kadar iyi anlıyorum ki. Sabri i duani hic birakma. Kontrollerinizi eşli olarak yaptirin takviyesini birakmasin eşin.masa basinda yada sicak yerse calisiyorsa buz haznesini bi havlu yada beze sarip yumurtaliklarinin oraya koysun. Bu bizde cok işe yaradi. 20 dakika falan her gun mutlaka. 2 asilama 1 tup bebek negatifim vardi. Ustelik 2. Tup bebek icin para biriktirirken annemin zoruyla yumurta takibi yaptirdim. O ay hamile kaldim ama hic umudum yoktu hatta tedaviyi bile unutmustum kendimi hobilerle avutuyordum hic dusunmedim tup bebekle olmadi bununla nasil olacak diye. Megersem strest herkezin bildigi ama baş edemedigi en buyuk silahmis. O ay hamile kaldim. Doktor ihmalkarligi kendi acemiligim sanki baska doktor yok gibi 5 haftalik dusuk yaptim. Sonra gun saydim. Demekki olabiliyormus neden olmasin diye. Dusuk yaptiktan 40 gun sonra adet olunurmus. 20. Gunu yanilmiyorsam yumurtlama olurmus. O gun ateşlendim ama degerlendirdim hasta bile olsam dedim. O ay tek iliskiyle hamil3 kaldim. Simdi cok sukur zorlu bi dusuk kanamalari ardindan 3 yasinda. Adetgibi kanamalarla kesin dustu diye dusunup gidiyordum kizimda doktora. Duacisiyim beni oyle rahatlatmisti ki psikiyatri gi i karşısına alip konusarak. Simdi 2. Geceligimdeyim. Ve tek iliski hic ummadigim bi an. Kizimda 4 yil ugrastim bu hemen olmaz diye korunmayi biraktigim aylarin 2 yada 3. Ayında geldi saka gibi. Asla umidini kesme. Rabbim isteyen herkeze tattirsin inşallah. Buz olayini da ihmal etmeyin bence yaz geldi cunki