usenmedimyaptimbirvelet Kaçıncı ayda bebekleri destekli oturttunuz 4 aylık bebek kucağa oturabilir mi?
beyzzsenturkk usenmedimyaptimbirvelet ben 4 aylıkken basladım valla ama cok ara sıra oturuyor 5. ayda düzenli oturtucam minderi de hazır 6. ayda otursun diyenler varda 6. ayda zaten oturması gerekiypr desteksiz yemek yemesi icin 4-5 aylıkken baslanabilir deniliyor
Kalbiimde2can usenmedimyaptimbirvelet 5-5,5 aylikken oturtmaya basladim ben ek gidaya 6 aylikken gectigimizdede mama sandalyesinde minderlerle destekli oturuyordu
Senaykork usenmedimyaptimbirvelet çok erken eklemlerinde zarar verirsiniz burdaki kişilerin yorumlarını değil doktorun yorumunu Dikkate almalısınız doktorlar 5.5-6 ay diyorlar
usenmedimyaptimbirvelet beyzzsenturkk ay demi ya 6 aylıkken zaten ek gıdaya başlayacak o çocuk oturmayı mı öğrensin yemeğini yemesini mi öğrensin.valla bilmiyorum artık oturtturmak istiyorum ama korkuyorum da bir yandan
beyzzsenturkk usenmedimyaptimbirvelet yok be bisi olmuyo sadece oturmayı bilmediklerinden öne düşüyorlar bir süre kızım az da olsa oturuyor öncekine nazaran daha fazla tutabiliyor kafayı ara sıra otura oturta alısıyor vücudu başlarda öne yuvarlanması normalmis