Mothertea İlk oğlumu doğum yaptım covid oldum gebeyim şuan ikinciye sizce pıhtılaşma vs test yaptırmalımıyım doktoruma doğumdan önce covid geçirip gebeliğinde sorun olmayanlar yazabilir mi kararsız kaldım doktoruma söylesem pıhtılaşma var mı diye test yapar mı bana
Zuzununannesi01 Mothertea ben covid geçirdim hamile olduğumu öğrendim kimyasal oldu ardında tekrar hamile kaldım boş gebelikten kürtaj oldum 2 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür bi sıkıntı çıkmadı 10 güne doğumum var canım
KubraSS- Mothertea aşı oldum covit te geçirdim şuan hamileyim amniyosentez oldum sonuç bakalım ona bağlı mı bilmiyorum
Mothertea Zuzununannesi01 sağlıkla kucağınıza alın inş insan korkuyor ilk oğlumda yoktu ama covid geçirdim acaba pıhtılaşma yapmısmıdır diye korktum
Mothertea Hamileanne ben doktoruma kontrole gidince sorayım en iyisi bir kan vermek aklımdaki soruları geçirir hiç olmazsa 🙁
ST55 Bende hamileliğimin ilk ayında covid oldum bir hafta yataktan kalkamadım, elhamdulillah sıkıntısız 26 ya geldik, takma kafana canım yoktur Allahın izniyle bsey