Beyazeller Geçen seçimde hiç sorun olmamıştı . Bu seçimde telefonu sıranın üstüne bırakmamız istendi . Bende görevliye vermek istedim , oraya bırakabilirsiniz dendi . Çalınır diye korktum açıkçası
Zeynepozcan Beyazeller geçen seçimde fotoğraf çekip paylaşanları şikayet edenler oldu ki haklılar da bence Çünkü telefonla girmek yasak bu yüzden bırakmanızı istemiş olabilirler
Yazmelegi_ Beyazeller istemediler cebimde girdim🙂 ay o merdivenleri çıkmak işkence gibi geldi penguen gibi yürüyorum resmen ahaah
Beyazeller Zeynepozcan Evet ama kendileri neden almıyor anlamadım , ya benden sonra gelen alırsa diye korktum 🤔
beyzacmvrc Beyazeller bizim en üst Katti bide nasıl cikcagimi dusunuyorum ama gidicem tabi 😂 Eşim sabah işten geldi kalkınca gideriz 4- 5 e kadar illa 😂 kaç haftaliksin
Benbendegilim Beyazeller bir sürü insan var içerde kimliğinizin yanına bıraksaydınız kim alacak sanki o kadar kişinin içinde
cokkasmabeabi Beyazeller sorumluluk kabul etmek istemiyorlardir belki iftiraya karşın. Benim cantamdaydi telefonla ilgili bişey demediler
Beyazeller Benbendegilim Kimliğin yanına bıraktırmıyorlar , illa ilerdeki sıraya koyduruyorlar . Mesela eşim benim telefonun üstüne koymuş telini çıkarken 2 sini beraber almış . Aynısını başkası da yapabilirdi sonuçta
beyzacmvrc Beyazeller bizimkinde yoktue ya eski okul 😂 37+1 oldum dokror da geçen hafta 2 hafta içinde gelir dedi korkuyorum da oy kullanırken suyum muyum geliyomus bide ahahah tarihe geçerim 😂😂
Benbendegilim Beyazeller saatler sürmüyor ki oy kullanmak 2 saniyede hemen atıp çıkıyorsun eşinle aynı anda değil de mesele önce sen sonra eşin girebilirdi her şeyi bu kadar sıkıntı etmeyin kendinize bence
Beyazeller Benbendegilim Merak ettim herkese böyle söylediler mi diye . Siz neden bu kadar dert ettiniz kendinize benim düşüncemi
__mom1 Ben ilk seçimde bıraktım. İçeri tek kişi girdiği için zaten ben çıkana kadar kimse eşyasını bırakmamıştı veya benim eşyamı almadı. Bu seçimde de birazdan gidicem yine bırakırım. Kurallara uymayan bir toplumda ne olursa olsun kurallara uymayı seviyorum ✌🏼
Beyazeller __mom1 Sizin tek tek alıyorlarmış . Bizim 2 kişi alıyorlar . Peki görevli mi aldı yoksa uzaktaki sıraya mı bıraktınız telefonu ?