Bbbsr Kızlar bu konu cok merak ediliyor. 12 13 14. Haftalardan yapılan cinsiyet tahminleri sonradan değişenler cok olmuş gelin bunu oylayalım .
Aysee1123 Bbbsr Benim değişmedi. Doktor çok önemli bu konuda pozisyon ve doktor. Değişen kadar değişmeyende var ama değişenlerin hepsi bu uygulamayı kullanıyor gibi çoğunluktalar sanki 😂 Ben 12+4 te öğrenmiştim
ikiprensannesi__ Bbbsr 12 haftalıkken tahmin etti 16 da kesinleşti tahmini erkek ti oğlum olacak nasipse 💙 bende degsimedi ama bilemiyorum doktora ve bebeğin pozisyonuna bağlı
Tugbazdmr Bbbsr 12 haftada kız olduğunu düşünüyorum ama parti yapayın demişti doktorumuz daha sonraki haftalarda hiç göstermedi eşek sıpası ayrıntılı ultrasonda netleşti kız olduğu ❤️
Tiniminihanim00 13 te doktorumuz erkek tahmininde bulundu ama göstermemişti. Hatta burada attıklarım biri kız dedi biri erkek sonra ben çamaşır suyu testini yaptım karbonat yaptım bunlarda kız çıktı. 18 hafta da doktorumuz kız birdaha bakalım ama kız yani dedi ☺
Denizinci Bbbsr değişmedi 😂Kızımı 11 haftalıkken oğlumu 14 haftalıkken net öğrendik. Ama benim bebişler de maşallah bacakları hep açık halde ☺️doktorun görmemesi imkansız 😂😂
262223-- Bbbsr doktorun cihazına ve tecrübesine bağlı ve pozisyonuna benim 12.13 haftada erkeğe benziuor dedi 18. Haftada gittim kesinleşsin diye erkek 😂💙
Tiniminihanim00 Bbbsr iki pet bardağın birine yarım çamaşırsuyu diğerine idrar sonra idrarı diğer bardağa dökün reaksiyon varsa erkek yoksa kız bende hava kabarcığı bile olmadı doktor bu hafta kız dedi 😄 nekadar doğru bilmiyorum youtube kimyagerde gördüm
Mrlsoykrn Bbbsr benimki bakalım değişecek mi özle doktor 13 haftada erkek bebek büyük ihtimal dedi 16 haftada devlet doktoru kız olabilir dedi beklemedeyim😁
Bbbsr Mrlsoykrn allah bakalım ne dicek bende salı başka bir doktora gidicem bakalım o ne diycek 15. Hafta oluyorum artık belli olur heralde 😀