Bhryeatss Sulesulee 50 gün kaldı bana ama daha sancı yok sanırım erken daha sancılar için öyle mi sizce☺️
Asuttt Sulesulee benimde son 31 🥲 sancı değil ama kasılmalarım oluyor ilk gebeliğim Nstde hiç sancı çıkmadı daha 40ı beklicek galiba bayrama denk geliyor 🦦😬🤦🏻♀️😅
Oslem26 Son 41🤓 heyecan,bol duygusallık ve korku hissediyorum umarım pozitif doğum hikayesi olarak buraya bir yazı yazmak nasip olur hepimize 🤲🏽
Sulesulee Oslem26 ben normal çok istiyordum bayrama denk geliyor doğumum Dr hesaplamasına göre yurt dışına cikicam sezeryan yapalım diyor canım çok sıkıldı kendimi normal doğuma hazırlamıştım
Cicek_1 Son 30 🙋🥴 Benimde dün çok tüm gün süren krampım vardı. Alt karın bölgemde tarif edemediğim (çünkü ilk hamileliğim) bazı değişik hisler yaşanıyor. 🤷🤷🤷
Sulesulee Feyzaclk karnin alt kısmında adet sancısı gbi oluyor hani sanki wcye girsen gecicekmis gbi oluyo
Asuttt Sulesulee benimde doktorum şehir dışında olacakmış bayramda ama ebeler hemşireler var Sezeryan kabul etmeyin bence her şey yolunda ilerliyorsa ve siz de istiyorsanız. Resmen Sezeryan tuzagına düşürmeye çalışıyorlar ya…
Oslem26 Sulesulee Hayırlısı ne ise o olsun tabi ama doktorun gitmesi de kötü olmuş Benimde 8temmuz doğum görünüyor ama ne zaman geleceği belli de olmaz bakalım nasip