Gevrekboyozz Arkadaşlar eşimin kafasında saç kıran çıkmış küçük küçük ve her yere yayılmış sarımsaktan başka etkili olan herhangi bir ilaç vs bilginiz var mı. Başına gelen veya bilgisi olan varsa yazabilir mi nasıl geçirildiği hakkında fikri olan
Gevrekboyozz Gevrekboyozz eşim yanımda değil kuzey ırakta ben burdan gerekli ne varsa alıp göndereceğim ikmalle alacak ordan
Novamomy Gevrekboyozz canım o tür hastalıklarda kortizon krem ,şampuan ve ilaçlar daha etkili olur bence bunu cildiye doktoruna danışsan daha güzel olur daha fazla ilerlemeden ama doğal olarak belki arkadaşlar fikir verir
Sitaree1 Hafız Dede saçkıran tedavisi YouTube’da inceleyin bana da rastgele denk gelmişti. Şifa olur belki.
Gevrekboyozz Novamomy ya evet kortizonu duydum ama eşim burda değil o yüzden ben doktora gitsem direkt hastalığı görmeden tedavi edemem der geçici bi ilaç bi çözüm arıyoruz. Geldiğinde gideceğiz inşallah
Novamomy Gevrekboyozz benim eşimde kuzey Irak da seni anlıyorum ama ☺️kesin çözüm ilaçla daha kolay olur orda duş almamak ,stres ya da sigara varsa onlar da artırır en azından doktordan eşinin durumunu anlatıp o bölgelerinin fotosunu göstersen geçici bi şeyler yazar