ShemsTural Hanimlar ben 7 haftalık hamileyim surekli bebeye bi sey olur, kalbinin sesini duyamam, bos hamilelik ve s gibi seyler geciyor aklimdan. Surekli kotu ruyalar goruyorum. Yarin da doktora gidicem kalp sesini duymak ve bebegi gormek icin. 6haftalikken kese ve yolk sak göründu bebek gorunmedi. Cok korkuyorum.. Uyuyamiyorum korkudan 😔
Kuzucumveben ShemsTural canım aynı ben böyleyim kalp atısını duydum rabbime bin şükür 7+3 olduk şimdide bidaha gittiğimizde ya duyamazsam ya bişey olursa ya gelişimi durursa hep bu korkular var sanırım annelik bu
Fbd ShemsTural bunları hamile kalıp ta yaşamayan Yok nerdeyse 😊 32. Haftama giricem hala kaygılaırm var gönlünü ferah tut 3 hastalıkken öğrendim hamileliği mi çok erkendi senş çok iyi anlıyorum kese oluştu mu bebek oluştu mu kalp atışı oluşcak mı o mu bu mu diye diye hamileliği zehir ettim kendine tadını çıkar sen yapma derim
bhdrrabia ShemsTural bem öğrendiğimde o korku içime yerleşti şuan doğuöa 37 gün var halrn içimde korkuyla yaşıyorum ama hep dua ediyorum dilimden eksik olmuyo sende öyle yap içini ferah tutmaya çalış ve kimseye karşı dillendirme bu konuyu
Metehanliya ShemsTural canım Allah yar ve yardımcın olsun. Şuan 14 haftalığım, ilk haftaları bende kendime zehir etmiştim, tıpkı senin gibiydi korkularım. Zamanla azalıyor. Allahın izniyle hiç birşey olmaz korkma😌
Dilaam ShemsTural canım muhtemelen bütün gebelerin aklından böyle seyler gecmistir kalbini ferah tut hareketlerini hissedene kadar o korku hep oluyor bir ay randevularını iple cekiyorsun acaba iyimidir acaba nasıldır diye diye hareketlerini hissetmeye baslayınca pıt pıt bakıyorsun ki iyi sana tepki veriyor biraz rahatlıyorsun merak etme rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin
ShemsTural Esra7261 evet ilk gebelik. Ilk gitdigim doktordan sonra oldu galiba bana bos gebelik olabilir dedi. 6haftalikta icime kurt dusdu bi turlu rajat edemiyorum kocam da sevincini tam yasayamiyor benim yüzümden korkularim lnu da etkiliyor
BMH ShemsTural bende de aynı şekilde oldu 5haftalıkken öğrendim baktı salak bi doktor dış gebelik olabilir kese görünmüyor falan dedi sonradan gördük kalp atışını falan duyduk ama ben hep kaybedecekmişim gibi hissediyordum bi gün kanamam oldu aklım çıktı ama bi hafta sonunda hiç bir tehlikem kalmadı şimdi 17haftalığız ve ikinci çocuğum olacak inşallah 🤲🏻
Esra7261 ShemsTural elinizde elinizde. İçinize beyninize korku salarsanız korkarsınız tabi. Yapmayın böyle
ShemsTural Esra7261 bos olabilir dedi. Morelimi cok bozdu oysaki 8haftadan erken bu soylenemezmis sonradan ogrendim, cok uzuldum cok agladim
ShemsTural bhdrrabia az kalmis😍🚼insallah her sey iyi gecer sağlıklı sekilde bebeginizi kucagi'iza alirsiniz. Allah razi olsun.
Fbd ShemsTural amin inşallah canım sende aynı şekilde sağsağlim kucağına al inşallah 💕 kaygı etme insan üzülüyor güzel bir hamilelik geçiremedim diye tadını çıkarmak en güzeli
Minikdunyam ShemsTural 9 ay nasıl geçecek bu şekilde Allahım sana emanet de tevekkül et bırak rabbim hayırlısını bilir kötü düşünceleri at kafandan yemene içmene bak