Agg0207 Betussx evet herşey zamlı en azından bebek arabası oto koltuğu gibi pahalı şeyleri araştırmaya baslamalisin
NisaSevgili Betussx evet haklısın fiyatlar gerçekten uçuyor ama çocuğun iyice sana tutunsun böyle herşeyimi alıp sonradan kendin üzülürsün diye dedim bana da aynını söylediler bende mantıklı bulmuştum kuzum
elif-asil Betussx yani aynı yere geliyor gbı bnce ama birikim yapmak kişiye göre de değişiyor daha çok var diyip ayrılam parayı başka yerde kullunılırsa evet zor olur… Hayırlısı içinize sinenin en güzeli olsun hepsinde inş’ALLAH 🙏
Comeasli Betussx Benim kaynanam bebek binmez 3 yaşında alın diyor 🙄🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 bende alacam o binmezse ben binerim dedimm
Betussx Comeasli 😂😂😂😂😂o binmezse sen binersin annecim yorulursan dersin 😂😂😂😂 ah şu kaynanalar yokmuuuu
Rabia_91 Bence de 3. Aydan sonra almakta fayda var. Çünkü meblağ olarak yüksek fiyatlı, ben mobilya bebek arabası tarzı fiyat olarak yüksek olan şeylerin ilerleyen dönemlerde alınması taraftarıyım. 7 aylık olduk, 3. Aydan sonra almaya başladık herşeyini.