Melis1508 redann4 bence iyi bana 680 çıkmıştı ilk ertesi gün 1336 çıktı burda sormuştum gayet güzel demişlerdi
Gumus25 redann4 evet güzel çıkmış Bi kere daha verip takip edin artışı. Sonra da kontrole gidin bence 😊
Ozgeguney redann4 hayırlı olsun değeriniz çok güzel ben 70le öğrenmiştim 😊 bir yere uzanmayın, ağır kaldırmayın falan diyorlar genelde, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
kalbiminpariltisi Gumus25 çok yüksek çıktığı için bu tarz değerlerden sonra takip etmeye gerek yok demişti doktorum, direkt keseyi görmeye gidebilir
Daisy0000 kalbiminpariltisi Aynen benimde 2024 çıkmıştı tekrar tekrar kan verip artıyor mu diye takip etmedim.. Gidince de direk keseyi gördük
redann4 kalbiminpariltisi dikkat etmem veya yapmam gereken bişi varmı bu haftalarda ilk gebeliğim bilgisizim kusura bakmayin
kalbiminpariltisi Daisy0000 boşuna sürekli kan veriyor insanlar aslında belirli bir değeri görünce gerek yokmuş☺️
redann4 Daisy0000 bazen düşüyor diyolar ya korkuyorum inşallah sağlıklı gebeliktir çok istiyorum çünkü 2 senedir ugrasiyorum
kalbiminpariltisi redann4 çok ağır kaldırmayın, yüksek yerlere uzanmayın onun dışında her şey doğal akışında ilerliyor zaten. Sağlıkla alın inşallah kucağınıza