nursenasrky 22 Mayıs : 60,2 24 Mayıs : 130,0 26 Mayıs : 282,0 Kızlar gecen yıl bi dış gebelik geçirdim cok korkuyorum yine oyle olur diye artis bu sekilde
Aslii35 nursenasrky korkutmak istemem ama artış olarak biraz az sanki ama tabi yine de doktoruna sor derim herkeste farklı olabilir belki mesela benim 5 gün içinde 64den 650ye çıkmıştı beta şuan 4 aylık hamileyim
Gulgec nursenasrky bende dış gebelik geçirmiştim 2 günde beta verince doktor demişti 2 katına çıkması gerekiyor dış gebelikte çıkmamıştı ama bu iki katına çıkmış dış gebe olduğunu sanmam inşallah keseyi görürsün
Golge98 Aslii35 niye korkutuyorsunuz neyi az ya 2 günde 2 katına çıkmış %100, yani niye insanların hevesini kiriyosunuz herkes iyi güzel demiş sen az diyosun yapma böyle kim bilir ne zamandır bebek bekliyor bu kisi
Servikal Aslii35 geç döllenme olabiliyor herkesin aynı değil beta artışı benim se gec döllenmeydi beta artısı çok azdı
eylulmihrasmom Aslii35 herkeste beta artışı farklıdır ona bakılırsa benimki 400den 2 günde 2315e çıktı dış gebelikte böyle artmıyor değerler düzensiz artıyor. nursenasrky bence olması gerektiği gibi artmış doktorunuz en doğrusunu söyler insallah sağlıklı bir bebiştir
nursenasrky Golge98 evet 1 dis gebelik hikayem var 3 yildir bekliyorum cok fazla kilom vardi ouyodu bu bebek olsun diye tup mide ameliyati oldum
Aslii35 Golge98 ya herkes fikrini söylüyor sizE ne oluyor ben anlamadım. Benim de fikrim bu tabi ki sağlıklı olsun isterim bende kötüsünü ne diye isteyeyim ama benimde böylrydi ve yaşadığımı söyledim o kadar
Suheyla2 nursenasrky artışın gayet güzel olmuş canım Rabbim kucağını doldursun inşallah aklıma takılan adetine daha varmı erken mi farkedip kan verdin
Golge98 nursenasrky sen inanma canım ona maşallah değerin çok güzel Rabbım tamamına erdirsin sağlıkla gelsin kucağına minik bebis inşallah
nursenasrky Golge98 insallah cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin icimi cok rahatlattin allah razi olsun💗