Youngmotherr _brcu88_ uyumuyor geceleri ve sabahları da her zaman hareketli dün ayağını tuttum 😂😍 uykusunu benim uykuma göre ayarlamış herhalde
Goksu2023 _brcu88_ seninle aynıyız canım 21 haftalık muz 🍌😂 şimdiye kadar nasıl geçti kaç kilo aldın acaba
_brcu88_ Goksu2023 ay maşallah 🥰♥️şimdiye kadar canım benim bi bel ağrım oldu başka sikayetiim olmadı Allah’a şükür 🤲ona da doktorum geçen gittiğim de magnezyum verdi o rahatlattı ♥️🥰 kilo olarak azmi çok mu bilemedim😂🤣46 ile hamile kaldım şuanda 55 im 🤣😂önemi yok bebekler sağlıklı olsun da doğumdan sonra onların peşinde koşuşturmaktan zayiflariz yine 😂 bebiste 18 haftalıkti gittiğimizde 263 gramdi sende durumlar nasıl
Daisy0000 _brcu88_ Belli değil canım ,bebek makat duruyor eğer dönmezse 38de gel gününü verelim dediii.. Dün hastane çantasını da hazırladım eksiğim kalmadı , üşenmezsem bi buzluğa kurabiye poğaça yapacağım 😌
_brcu88_ Daisy0000 hmm anladım canım inşallah sağ salim alırsınız kucağınıza 🥰♥️🤲 buzlukta kurabiye poğaça güzel fikir çok iyi olur şimdiden ellerine sağlık , 🥰
_brcu88_ Deletedmom_50 inşallah canım insallah 🥰♥️haretlenmeye başlayalı insan ayrı bi tedirgin oluyo
Goksu2023 _brcu88_ maşallah cinsiyet nedir 🧿🧿🧿 benim kızım biraz minyon olacak galiba 19 haftalıkken 245 gramdı 🌸 3 buçuk kilo aldım ben toplamda ama inanılmaz kabızlık ve gaz sıkışması şikayetim var onun dışında göğüste inanılmaz büyüme kaşınma ağırlaşma var çatlamaya bile başladı bir anda 2 beden büyüdü ilk haftalarda hemde hayırlısı 🙏 haftaya detaylı ultrasonumuz var inşallah sağlıklı haberlerle döneriz 🌸💕
Daisy0000 _brcu88_ Amin inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım 😌 bu arada 20 li haftalarda hareket çok hissedilmez, endişe etmeyin, 30dan sonra düzenli hareketi takip etmek lazım 😌
_brcu88_ @“gizli1anne”#p27996836aaay nasıl bir duygu bu Allah’ım isteyem herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin 🤲♥️ayağını nasıl tuttun oy yerim yaaa ♥️🥰😘😍inşallah sağ salim kucağına alırsın canım
_brcu88_ Goksu2023 yaaa dikkat edin bende onlar olmadı bazen sabahları bi ishal oluyodu oda uzun sürmüyordu zaten bizimki de kız olacak Allah’ın izniyle ❣️inşaallah güzel haberler alırsınız sağ salim kucağınıza alırsınız
_brcu88_ ucr13 aynı durumu yaşamışız resmen ❣️🌸haftaya geçişte dinlenmeye mi geciyolar napiyorlar bilmiyorum ki😂🌸❣️bide ilk olunca insan ister istemez merak ediyor
Pikachukiz53 _brcu88_ hareket hissetmediğin sıra çikolata ya da türk kahve iç o zaman görürsün hareketi 😂 ben dün çikolata yemeğ sevdiğim için fazla kaçırmışım sağolsun karnımda taklalar mı atıyor çözemedm
_brcu88_ Pikachukiz53 yaa maşallah bebisimize ❣️🌸dün çikolata da yedim bı dilim baklava da yedim çocukta tık yoktu en çokta o yüzden biraz endişelendim aslında