Melekler12 _brcu88_ endişelenme canm bu haftalarda düzensiz hareket ediyorlar ama ara sıra kibirdiyorsa korkma
Gebeysek1 _brcu88_ hareketler bazen azalıyor bazen artıyor endişelenmeyinn su kabağı olmuşuz bu arada 🥰
_brcu88_ Melekler12 yaaa hergun ufakta olsa hareket ederdi dün oglenden beri sanki etmedi yada ben hissetmedim korkmuştum şimdi yine hareket etmeye başladı içim rahatladı 🥰🌸hareket etmeye başlayınca insan daha bi endişeli oluyo ya
Pikachukiz53 _brcu88_ hareket hissetmediğin sıra çikolata ya da türk kahve iç o zaman görürsün hareketi 😂 ben dün çikolata yemeğ sevdiğim için fazla kaçırmışım sağolsun karnımda taklalar mı atıyor çözemedm
ayanarta1 _brcu88_ üzüntü stres olduğunda bebekler çekiliyor bende yaşamıştım eşimle kavga ettiğimde uzun süre hareket etmemişti ve poposunu dikip öyle kalmıştı 🥹🥹çok korkmuştum
_brcu88_ Gebeysek1 ay nebilim mutlaka yatağa uzandigimda ufakta olsa ederdi korktum bian eşimde uyuyodur çocuk korkma yine kontrol et ona göre haber ver bana dedi de Allah’tan şimdi hareket etmeye başladı 🌸
Daisy0000 _brcu88_ Belli değil canım ,bebek makat duruyor eğer dönmezse 38de gel gününü verelim dediii.. Dün hastane çantasını da hazırladım eksiğim kalmadı , üşenmezsem bi buzluğa kurabiye poğaça yapacağım 😌
Syma_07 _brcu88_ gayet iyi hareketleri hiç uyumuyor hatta 😂yavaş yavaş agirlasmaya başladık sizin nasıl geçiyor 😌