meliiisoz Kızlar merhaba 36+2 haftalık hamileyin göbeğimde isilek ürtiker gibi kabarıklıklar kırmızılıklar oldu ve aşırı kaşınıyorum boynum kollarım göğsüm 😥
Btlabk Ben 33 haftalıgım bende kasınıyorum ılık dus alıyorum o biraz geciriyor birde dus jeli falan kullanıyorsanız onu bırakın sabun kullanın ondan sonra azaldı kasınmam enzim degerlerinizddr baktırın mutlaka bana iyi geldi sabun
aliveasiminannesi Ben de 36+3 deyim. 1 haftadır kaşıntıdan gece 2-3 de uyanıyorum sabah 6-7lere kadar kaşınıyorum gün içinde biraz azalıyor doktor kontrolüm var bugün. İlk gebeliğimde de aynısını yaşadım 38de sezaryen oldum çok zor sabrım azaldı Rabbim dayanma gücü versin siz nasıl oldunuz
minikmucizemmmmmm aliveasiminannesi bende 36da kontrole gittim kaşıntımı söyledim karaciğer enzimlerine bakıldı onlar temiz. Bide safra asidi sonucunu bekliyoruz. Ona göre doğuma alacak 37-38 gibi. Şimdi 36+4üz ayak kaşıntısına uyandım. Gündüz bir şey yok gece azıyo
Busra010918 merhaba geçmiş olsun arkadaslar. Maleseff Ciddi bir uyuz salgını var. Kaşıntı aksam ve gece artıyorsa, duştan sonra artıyorsa, sivilce benzeri döküntüler oluşuyorsa geç olmadan bir cildiye doktoruna gitmelisiniz.