Miraybaysal Kızlar ayın 24ünde gebelik için kan verdim 21.05 çıktı 27 mayısta tekrar verdim 3 günde 185.32 çıktı sizce sağlıklı ilerliyor mu ? 2. Gebeliğim
asli_kaya63 Miraybaysal biraz fazla yükselmiş sanki. 2 günde bir iki katına çıkması gerekiyor diye biliyorum ben. Çoğul gebelik olabilir. Doktorunuz ne dedi peki görüştünüz mü
TubaDMR4 Miraybaysal olabilir benimkide öyle yüksek çıkmıştı herkes çoklu gebeliktir dedi ama doktorum normal bazı kişilerde yüksek çıkabiliyor demişti şu an 5 aylık hamileyim sıkıntı çıkmadı umarım sizde de çıkmaz
Zeynepozcan asli_kaya63 fazla yükselmesinde bi sorun yok aksine yükselmezse ters giden bir şeyler var demektir Betaya göre de tek mi çoğul mu belli olmaz ❤️
Miraybaysal asli_kaya63 henüz görüşmedim adetten 1 hafta sonra görüşelim dedi bende merak ettim açıkcası sormak istedim
Miraybaysal TubaDMR4 yüksek çıkınca ben de çoğul gebelik mi diye düşünmedim değil ☺️1,5 yaşında oğlum var bir de korktum açıkcası 😂
Aysegulunbebegi TubaDMR4 TubaDMR4 bebeğinizin cinsiyeti nedir acaba benimki yüksek çıktı ilk betam cinsiyet açısından erkek olabilir dedi de bir arkadaşım ondan merak ettim
asli_kaya63 Miraybaysal hadi hakkınızda hayırlısı olsun. Rabb’im kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
asli_kaya63 Miraybaysal hadi hakkınızda hayırlısı olsun. Rabb’im kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
TubaDMR4 Miraybaysal aynen ya benim bebeğimde 10 aylıkken o korkuyu yaşadım ama değilmiş derin bi oh çektim😂
Sevdanindogasi Miraybaysal bende dün verem kan 22 çıktı değer düşük siye endişelendim inş benimki de yükselir. Sizde kanama lekelenme var mı
Miraybaysal Sevdanindogasi idrar testinde çok silik çıktığı için kan vermiştim kanda çıkmadı ilk testte gördüm sonra 2 gün sonra tekrar kan verdim 21.05 çıktı cumartesi tekrar verdim 185.32 çıktı