KaderKrmazAlva Kızlar selam ilk kızımın ismi ada Elif 2nci kızım gelmek üzere ama isim daha tam net olmamakla birlikte aden düşünüyoruz ama adene uygun ikinci isim ne olabilir acaba 🥰
Melekoz KaderKrmazAlva yani Aden ismi Allah’ın yasakladığı isim oldugunu biliyorum bundan 1 sene önce kızıma koyacaktim Asel Aden olarak netten baktım yasaklanan isim yazıyordu şimdi baktım caizdir yazıyor bence bi düşünün derim yada birilerine sorun tanıdığınız varsa hoca felan..
KaderKrmazAlva Deletedmom_106 internette baktım cennet bahçesi olarak geçiyor canım ama başka anlamı mı var
KaderKrmazAlva Melekoz yukarda birisi daha yazmış sordum şimdi tanıdığım bi hoca var nette cennet bahçesi olarak geçiyordu canım
Deletedmom_106 KaderKrmazAlva normalde başka anlamı da vardı oda çıkıyordu. Bulamadım şmdi . İyice araştırın
Melekoz KaderKrmazAlva evet bende okudum öyle yazıyor 2023 tarihin de yayınlanmış benim önceki baktığım 2016 felan da yayınlanmış ve yasaklanan isimdir yazıyordu onada şaşırdım ama Aden ismi çok güzel çok beğenmiştim bende Asel aden koyacaktım olmadı Asel Eslem koydum siz koyun oluyorsa tabiki