Kızlar dün bir başlık açmıştım, çok korkuyorum çocuğuma doğumda bişe olursa hasta vs doğarsa Allah korusun.. Bildiğiniz dualar var mı? Hem içimi rahatlatacak hem de iyi gelen ve özellikle hamilelerin okuması gereken?
Hamilelerin okuduğu dua/lar
worin bende bekleyeyim burda benimde bilgim Yok da😄❤️
Valla canım bugün mübarek gündü bol bol dua ettim kendimce kuran da biliyorum niyetimi ettim hatim e başladım allah kabul ederse ilk haftalarda Ali imran,Furkan, ibrahim, surelerini okuyordum dedim okuyorum madem baştan hatim yapayım
Benimde bilgim yok bende suracıkta bekleyeyim🙈
Rabil yesir vella tuasir rabbim teymin bil hayyr.anlami ey güzel rabbim kolaylaştir zorlastirma .Ben hamileliğinde belli bu zikri anıyorum hamileligimiz kolay geçer inşallah bide hatim yapıyorum Yasin ayetel kursi ihlas Felak nas suresi nide hiç eksiltmiyorum rabbim kolay geçirdin sabır versin kızlar ha bide sıkıntı duası yunus peygamberimizin duası onuda daralınca okuyorum La illehe ilaente subhaneke inni kuntu minez zalimin amin
Kızlar ya Musavvir zikrini çok çekin.Cocugunuzun ahlak li olması için INSAN ve IBRAHIM surelerini okuyun.Mucahid olmasi için KAF suresini okuyun.yuzu güzel olsun diye YUSUF suresini okuyun.elinizi karniniza koyup ASR suresini okuyun.hamilelik süresi boyunca 71 tane ENBIYA suresi okuyun.hamilelik boyunca mutlaka en az 1tane bebek adına hatim başlayıp okuyun.vakit oldukça da bol bol Kur an dinletin..insaAllah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsun inşaAllah
worin canim internette her hafta icin okunan esmaul husnalar var onunla baslayabilirsin