Miraysmomy Kızlar lazer yaptırıyordum ama hamile olduğumu öğrenince yarım kaldı iki seans kalmıştı bitmesine hamileyken yaptıran var mı lazeri herhangi olumlu ya da olumsuz sonuç yok riske de atamadım
mervesert0611 Miraysmomy ben de sordum doktoruma hamilelikte hormonlar değiştiği için bir fayda göremezsin doğum sonrasına ertele dedi doktorum bende gidemiyorum bebek doğunca inşallah
Dolin Miraysmomy dondurma hakkınız var. Sözleşmeniz varsa okuyun yazması gerek benimde iki seansım vardı gebelikten dolayı dondurmustum öyle kaldı
Sedakaya53 Miraysmomy canım paketiniz yanmıyor kalan gün sayınızı sözleşme tarıhınızden 1 yıl içerisinde kullanım hakkına sahipsiniz . Zaten hiç bir salon hamıleyım dediğinde size atış atmaz risk doğurur. Bu işin içinde olduğum için söylüyorum son 1 seansınızda kalsa onu gebelık sınlandıgında devam etme hakkınız var
Miraysmomy mervesert0611 evet bende bunun için gitmeyi mantıklı bulmadım ama paket halinde almıştım yanacak boşuna 🫠
mervesert0611 Miraysmomy görüşün bence bebek beklediğinizi ve doğumdan sonra gitmek istediğinizi belirtin umarım kırmazlar