Btl_ikra_dfne Ümraniye afiyet hastanesi daha önce doğum yapan varmi veya yapacak olan bilgi verir misiniz teşekkür ederim
OflicDi Btl_ikra_dfne merhaba bende 2020 senesinde doğum yapmıştım orda doktorum fazilet hanımdı sigorta geçmedği için şuan ona gidemiyorum 28 haftalık gebeyim şuanki doktorum Nigar hanım ondanda memnunum şimdilik 🙃🤗
Btl_ikra_dfne Gizrmdere_ doğum ücretleri ne kadar bilginiz varmı acaba Bende duydum lale hanımı herkes çok memnun
OflicDi Btl_ikra_dfne Haziran’da değişecek diyorlardı yarın nasipse sonuç göstermeye gideceğim sorarım tekrar.
Cansuumesee Btl_ikra_dfne bi tanidigim gidiyo muayne ucreti 300 kusurdu dun normal dogum fiyatı yazmislar 8 bin ben cok sasirdim ve afiyetin oldugu konumda medicana, medicana tip merkezi, medipol, erdem hastenesi var kafamı cok karistiriyo benim
Neslihan1 @Btl_ikra_dfne 1 haziran Perşembe dogum yapcam Allah’ın izniyle ❤️ Fazilet hanıma gidiyorum muayene 550 tl ve dogum ucreti 9000 tl ama her an zam gelebilir bu arada doktorumdan cok memnumum ve kime tavsiye ettiysem gidip memnun olup dogumu kendisinde yaptılar
OflicDi Btl_ikra_dfne sanırım bana yazmışsınız medikal muhasebe hazirsn gibi fiyatlar yüksek ihtimalle değişir dedi. Doktora göre değişiyor fiyatlar. Resim yüklemeyi bilsem direk listeyi atardım siz bana doktor sorun ona göre söyleyim isterseniz yeni fiyat güncellemesinde üzerine nekadar eklenmiş onu görmüş olursunuz isterseniz.
Btl_ikra_dfne OflicDi iyi günler sordunuz mu acaba ben telefonla aradım sordum normal doğum 4 bin küsür dedi sezeryanda 6 bine yakın bise dedi
OflicDi Anonim2 yeni gördüm kusura bakmayın. Lale hanım ile Nigar hanımın aynı fiyatları “Sezeryan doğum, SGK 5700 ÜCRETLİ 7100. İsteğe bağlı sezeryan SGK kapsamında değildir ücretli işlem yapılır.” Diye yazıyor verdikleri kağıtta.
OflicDi Btl_ikra_dfne merhabalar 5 gün önce birine cevap yazmışım gördüğünüz gibi ama sezeryan fiyatları 🤗 Başka doktor soracaksanız söyleyim , henüz fiyatlar değişmedi demişlerdi bana ama yüksek ihtimal değişecekmiş🥲 Normal doğum Nigar hanım ve Lale hanım SGK 4850 ücretli 6950 bu şekilde.