gncglozclk teşekkür ederim, devlette doğum sırasında hizmet nasıl henüz detaylı bir şey öğrenemedim siz doğum yapınca detaylıca yazarsanız sevinirim. Ben konyalıyım yengem 15 temmuz kadın doğumda yapmıştı devlet hastanesi tek kişilik doğum odaları var ve eşleride alıyor yoğun değilse. Sosyal hizmetlerden doğum sancısı çekerken 2 tane görevli sakinleştirmeye geliyor doğum sonrası bebekle ilgileniyor. Pilates topu gibi hizmetleri var doğuma hazırlık için o an egzersiz yaptırıyorlar. Stresi azaltmak için bir şeyler yiyip içmeye izin veriyorlar tavırlar çok iyi, ayrıca doğum kolay olsun diye zeytin yağ sürüyorlar izin verirlerse sizde yapın doğuma girmeden yada sancı çekerken vs. Doğum öncesi gebe okulları var 3 gün eğitim veriyorlar ebeniz o an hastanedeyse istek üzerine size eğitim veren ebe girebiliyor ayrıca doğum sonrası tek kişilik odalarda kalabiliyorsunuz ücretsiz kalabiliyor eğitime katılanlar. Aşırı otel gibi ve güzel. Bunları duyunca niğdeye güvenemiyorum sonuçta kadın doğum hastanesi ayrı bir bina değil ve küçük olanaklar azdır diye düşünüyorum ama bilgimde yok. Bilen yazsa çok iyi olur