Ceyda_07 Kızlar 9+4 günlük hamileyim çok sinirliyim özellikle eşime çok sinirleniyorum benim gibi sinir olan var mı .?
Merveftm Ceyda_07 Olmaz miii 😂 ama benim son haftalar başladı senin hamilelik yeni başlıyor galiba diyor 😂😂
TBusra Haftaya kadar cehennemi yaşatmış olabilirim. Geçiyor, sabır☺️ Hormonlar dengemizi fena halde bozuyor. Tavsiyem sakinleşmek için tv ve internet haberlerinden uzak kalınmalı. Mutluluk verici müzik ve filmler izlenmeli. Mümkünse bu ilk dönemler insanlardan uzak geçirilmeli çünkü istemsiz olarak kırıcı olabiliriz yada insanlara kırılabiliriz. Hamilelik ve doğum süreci ile ilgili kitap okumak ve videolarla birlikte bilgilenmek de rahatlatıyor.
kelebekucusu Ceyda_07 hormonların kaynaklı o haftalarda aşırı gergin ve sinirliydim hiçbir şeye tahammülüm yoktu ama eşinize karşı biraz daha dikkatli olmaya çalışın kalbi kırılmasın
Bernasnli Ceyda_07 hahaha sabah uyanır uyanmaz ona sinirle uyanıyordum hiç birşeyde yok yani yazık garibiminde yaptığı birşey yok hormonlar işte şimdi normale döndü 20+5 im
__mom1 Ben 17 haftayım hala kavga ediyorum devamlı. Hatta bu ara hergün boşanıcam diyorum artık adam beni hiç takmıyor ama çok uzaklaştık aynı evde yabancı gibiyiz. Yani onun da çabasını göremiyorum
Biryeniannee Ceyda_07 cok normal bende eşimle uğraşıyodum sürekli istemsizce. Sanki hiç ilgilenmiyor beni sevmiyor gibi geliyordu alakası yok halbuki 🤣 Sonradan geçti normale döndüm 😄
AslanMerak Özellikle ben eşimden sürekli ilgi bekler oldum çok tembelleştim karşıma oturtup ayaklarıma masaj falan yapmasını rica ediyorum zaman zaman 😂