Gmzyncrr 12 hazirana gün verdi hatice hanım doğum için şuan 36 haftalık oldu bebeğim hatice hanıma da 33 hafta iken gitmeye başladım doktordan yana değilde hastaneden yana biraz endişelerim var aranızda o hastanede doğum yapan var mı
Krdelen2 Gmzyncrr ben 2017 de bilge hastanesinde sezaryen doğum yaptım doktorum oğuz beydi hemşireler herkes çok ilgiliydi şimdi 16 haftalık hamileyim 2. Gebeliğimde hatice hanımın kontrolündeyim ilk doğumum gibi ekip aynımıdır bilmiyorum ama ilk tecrübem güzel geçtiği için aynı hastaneyi tercih ettim tekrar
alimerve Gmzyncrr bende o doktora gidiyorum ilgili ama hastaneyi pek beğenmedim devlet hastanesi gibi bende hastane ve doktor arayisindayim
Dilekberen486 Gmzyncrr 2019 da oğuz beyde bilge hastanesinde doğum yaptım memnun kaldım şuan 2.ye hamileyim orda yapmicam Oğuz bey yok diye
Gmzyncrr alimerve biraz Farklı gerçekten bende o yüzden kararsız kaldım nerdeyse doğurucam hiç bi yer sinmedi içime
Gmzyncrr Hastane de de biriyle görüştüm o da Oğuz beyin eski hastasıymış maşallah ne kadar hastası varmış
alimerve Gmzyncrr ben ilk doğumumu Medipol mega da yaptım doktordan memnun kalmadım çünkü nobeticiye denk geldim ama iyi doktorlar var hastane aşırı iyi ve temiz fiyat uçuk 14 15 sanırım o yüzden gidemiyorum bu sefer