Hanifekucuk Merhaba kızlar 37+4 haftalıģız. Doktorum bol bol yürüyüş ve hareket etmemi söylüyor fakat 10 dakikadan fazla yürüyemiyorum aşırı sancim oluyor. Hareket ve yürüyüşe takviye olarak rahim açılması icin evde neler yapabilirim?
Neroizm Hanifekucuk pilates topunda egzersiz yapabilirsiniz. Egilip kalkma hareketleri yapabilirsiniz. Squat yani. Hurma yiyebilirsiniz. Gunde 6 tane yemenin hem acilmayi hizlandirdigi hem de dogumu kolaylastirdigi kanitlanmis gercektir.
Sum0303 Merdiven inip çıkmak çok faydalı diyorlar. Hani son zamanlardayım bende 10günüm kaldı. 20dk yürüyünce belim çok ağrıyor yavaş yavaş da yürü yürü olmuyor 😂 merdiven inip çıkıyorum 3.cü katta oturuyorum günde 2-3 kez inip çıkıyorum bende 😊💪
Hanifekucuk Sum0303 merdiven inip çıkmayı düzenli hale getircem bakalim bizimde 17 günümüz var hayırlısıyla:)
Hemebehemgebe Yerleri silin 😃 secde pozisyonunda durun Alaturka tuvalete oturur gibi oturup kalkın Pilates topunda sallanın 😃
Burctn Zeytin yağ yada lavanta yağı masaj yaptırın yanınızda ki birine ben kardeşimin eşine hep masaj yaptim 7 cm acilmayla gittik dr.a cok şükür sağlıklı şekilde aldı kucağına kuzusunu 🤗