Kubrakarahan Kızlar 20. Haftadan sonra kaç kez detaylıya girilir diyelimki doktor problem gördü ama emin olmak istedim başka doktora yaptırabilirmiyim?
Puhu_ishak Kubrakarahan yaptırabilirsin ama 22. Haftadan sonra deri kalinlastigi için girmeleri zor oluyor çok bekletmeden gitmek gerek, 2. Bir hekim görüşü almanda sorun olmayacaktır
Melekavsr Kubrakarahan 1 hafta ara vermen doğru olur. Ultrasona haftada 1 kez girebiliyosun diye biliyorum
Pukis Kubrakarahan ben 1 hafta arayla başka bir doktora yaptırmıştım, bir zararı var mıdır ultrasonun tam bilemiyorum ama başka doktora da yaptırmakta her zaman fayda var
cokkasmabeabi Kubrakarahan yaptırabilirsiniz. Benim bebeğimde detaylidan sonra sorun çıkmıştı hem normal ultrasona hem detayliya giriyodum her muayenede
Kubrakarahan Puhu_ishak 1 hafta ara ile yaptırsam sorun olmaz dimi uzun bi işlem ya bebeğe zararı olurmu acaba
Kubrakarahan Melekavsr benim doktorum normal kontrollerde istersen her gün gel bakarız benim arkadaşım evine aldı bunu demişti ama kontrol de ki ile detaylı da ki cihaz aynımı acaba?
Kubrakarahan Pukis aynı ulturasondan bahsediyoruz dimi bu 40 dk süren ben daha gitmedim de cahilliğimi bağışla 🤣
sevgi9654 Kubrakarahan 40 mı? ben de detaylı ultrasona girdim max 10 dk sürdü. bebeğin organlarına bakıyorlar 40 dakika ameliyat mı yapacaklar 😂
Melekavsr Kubrakarahan yaydığı ısı yüzünden doktorum en erken haftada 1 bakılabiliyo fazlası bebeği rahatsız ediyo demişti
Kubrakarahan sevgi9654 evet perinatologlar en aşağı 30-40 dk inceliyormuş özel doktorlark ve radyoloji doktorlark kısa tutuyordur belki
cokkasmabeabi sevgi9654 özeller bu kadar uzatıyor genelde. hani aldığımız paranın hakkını veriyoruz gibi 🤪
Onemother1 Kubrakarahan yok o kadar uzun sürmüyor bende perinatolog a gitmiştim 15 dk falan sürdü.ama bebeğin pozisyonu uygun değilse uzun sürebilir tabi.1 hafta sonra başka doktora gitmiştim bende perinatolog değildi ama 4D detaylı baktı o da bir sorun olmadı.
Pukis Pukis ben ilk radyolog bir doktora gitmiştim 28 dk sürmüştü tam, daha sonra perinatoloji doktoruna gittim 2 gün boyunca inceledi diyebilirim, daha detaylı bakıyor perinatologlar ve daha güvenilir
sevgi9654 cokkasmabeabi valla ben de özele gidiyorum 1500 lira verdim benimle 10 dakika ilgilendiler şikayet edicem 🤣🤣🤣
Glsh97 Bende bugün girdim 35 40 dakika kadar baktı çok şükür herşeyi normal ama sadece yüzünü göstermedi ne yaptıysa bı turku dönemdi yüzünü saklıyor dedi 😂 iki hafta sonra tekrar çağırdı ayda iki kere geliyormuş
srny Ultrason bebeğe zarar vermiyor ben ilk devlette yaptırdım (20-25 dk sürdü radyolog baktı) sonra onu beğenmeyip 3 gün sonra özel perinatologa gittim ve 1.5 saate yakın inceledik