DREAMSWOMEN Merhaba Uygulamada tahmini doğum 44 gün sonra yazıyor. Gerçekten 44 gün sonra mı doğum başlayacak daha erken başlayacağını hissediyorum. Sizde nasıl oldu süre dogrumuydu?
Tubaut DREAMSWOMEN öncesi veya sonrası olabilir orada yazan süre 40 haftayı gösterir ilk doğumumda 40 küsür gün vardı sanırım erken doğum oldu şimdi ikincide 11 gün var gelen yok 😇
kadertugrul7 DREAMSWOMEN oglumda doktorum 10 mayis demişti uygulamada 10 mayis gosteriyordu 9 mayis aksami yatisim yapildi sabaha karsi oğlum doğdu bu minikte Eylül ikinci haftasi gösteriyor ama bakalim ne zaman gelicek
LamiyaCetinkaya DREAMSWOMEN tahmini doğum tarihi 40 haftanın dolduğu günü gösterir, daha erken veya daha geç de doğum oluyor, nadiren o günde doğum gerçekleşir. Benim mesela 18 ocaktı, 17 Ocak gece 23:45te doğurdum. Herkeste böyle olmuyor 🤷
Bet1 DREAMSWOMEN bütün uygulamalar 280 günlük yani 40 haftalık süreyi hesapliyor. Daha fazlası ya da daha azı bunu Allah bilir
Bereket_4153 DREAMSWOMEN benim de hep içimden erken dogucak diye geçiyordu ama nerdeyse 37 olduk gelen giden yok😂😂
Tubaut DREAMSWOMEN bende ilki 34 de geldi diye ikincide erken gelir diye hissediyordum hep 36 dan beride kanalda bebek doktor her an gelebilir dedi üstünden 3 hafta geçti kesin şu gün gelecek dediğim hergün geldi geçti hala bir hareket yok 😅
Deletedmom_116 Tubaut Gelmez anam bı hafta on güne kalmaz dediler üstüne bı ay geçti🤣🤣Bayadir kanaldq başı tost oldu çocuğun 🤣🤣
Burnumageliyoduslkmsn Erken doğar sanıyordum 24 haftada açılmam vardi şimdi açılmada yok ve 40 +0 ım an itibariyle gelmiyor hanımefendi
Deletedmom_116 Burnumageliyoduslkmsn 🤣🤣🤣26 dan beri nst deyiz Hafif sancı ağrılar cikiyodu ta o zamandan Ama halen gelcek artık Ben kapatma kararı aldım yolu aşko sende al🤣