1Gunes Kızlar bebegim 3aylik fakat bu saatlerde sütüm hiç olmuyor ne yapmam lazım sütümü arttırmak için bebeğim çok ağlıyor gece olunca açlıktan. Doktor gece 1 kez verdiğim mamayı da kestirdi kabızlık ve makat çatlağı sorunundan dolayı
bebisimbenmmm 1Gunes her fırsatta dinlenin öncelikle ve bol bol su için çok önemli 2.5 3 litre mümkünse . tahin helvası iyi gelir ve yeşillikler bolca tüketin. Elinizin altında atıştırmalık biseyler olsun hep.. rezene ve anason çayı.. ben bunları dikkat ederdim ilk yavrumda. Insallah size de iyi gelecek
1Gunes Asistan-mom bestlak kullanıyorum rezene kimyon aktardan aldım ama bebeğim erkek bebek sanırım bize yaramadı içmiyorum onu .
1Gunes bebisimbenmmm teşekkür ederim dediklerinizi hep yapıyorum en baştan nu yana ama gece bu saatlerde sütüm kalmıyor nasıl devamlılık sağlarım onu bilmiyorum.
Kucukcicek61 En önemli şeyler bence akşam üstüne doğru o zaman kuru incir ceviz sütlaç tarzı şeyler tüketmek suyu çoğaltmak süt articirici çaylar içmek ya da hoşaf tarzı. Havuç suyu kuru dut hoşafı vs gerçekten iyi geliyor