Sevval0308 Adyokisimsiz canım hadi bir gecirmemis iki geçirmemiş ama hamileyken neden dört tane parol alır ki insan? Diş Acile felan gitseydin belki geçici dolgu felan yapılırdı yada başka bsy bence bu kadar ilaç almayın
Nesedmrer Adyokisimsiz bişey olacağını sanmıyorum tedirgin olma ama bir daha bu kadar fazla içme benim migremim var asla parolla geçmeyen ağrım artık bjr veya iki içince geçiyor he bide enseme buz koyuyorum kafama buz koyuyorum bide ayaklarima önce sıcak sonra buz gibi su tutuyorum karanlık bi yerde gözlerimi kapatıyorum geçiyor çok şükür
Belginylmz Adyokisimsiz Günde 2 kire iç demişti doktor bana çok zorlanirsan 3 u icebilirsin demişti başkada yok dedi
minikoannesi123 Ben 3 diye biliyorum ama sizi korkutmak istemem, doktorunuza sorun isterseniz en doğru bilgiyi o verir size.
Adyokisimsiz Sevval0308 sabah namazindan bu saate kadar 4 tane aldım yani icinxe geçiyor 3 saatlik yaşadığım yerde diş hastanesi yok randevuda perşembeye anca bulabildim sürekli gargara vs yapıyorum ama dayanamıyorum ki napabilirim başka
Ceyocey Adyokisimsiz karanfil yağı varsa o bölgeyi uyuşturuyor çok iyi geliyor. Ama diş etine değdirmemen gerekiyor
Sevval0308 Adyokisimsiz valla zeytin çekirdeği koyabilirsin tuzlu suyla gargara yada ağız bakım suyu da alıp kullanabilirsin Allah şifa versin diş ağrısı çok zor
1burcu2 Adyokisimsiz aktardan jaranfil yagi alip pamuk yardimiyla disinize koyun cok iyi gelicek aybi sorun bndede vardi çok gecmis olsun
tgba715 Adyokisimsiz 5 saat arayla 3 tane içebilirsin geçen hafta hastaydım doktorum günde 3tqblet önerdi
gozidk Adyokisimsiz Gebelikte yüksek doz ağrı kesici iyi değil parol de olsa 4-5 gibi rakamlar iyi değil demişti doktorum lütfen bilinçsizce kullanmayın doktorunuza danışın önce