SheeR Cansun_133 slepy bionatural almayı düşünüyordum ama bulunduğum ilçede bulamadım slepy natural aldım daha doğum yapmadım kullanamadım
Gizzgzz Cansun_133 sleppy kullanıyoruz şimdi. Bebeğim küvöz de hemşirelere pişik sorunu herhangi bişey varmı dedim sıkıntısı yok ama molfix te var evde sonrasında molfix e geçecem
Guldenn Cansun_133 molfix aldım. aslında canbebe düşünüyordum ilk oğlumda onu kullandım çok memnun kaldım ama markette bulunmuyor
Gizzgzz SheeR molfix aldım ben sadece 2 numara bizim kız erken gelince aceleyle sleepy 1 numara aldık 2 numara molfix e geçecek
defneemom Cansun_133 sleepy berbat bir bez kâğıt gibi🥴 hep taşırıyoruz ben gündüz molfix gece prima takıyorum
Cansun_133 Gizzgzz molfiks almayı düşünüyorum bende migrosta indirimde 0 mi iyi oluyor doğunca 1 numaramı
Gizzgzz Cansun_133 1 olmalı 0 prematüre kilosu 3 3.5 arası olacaksa 1 numara pek fazla almayın kısa sürede 2 ye geçer ben 1 almamıştım bile kızım 1800 doğdu o bile 1 numara kullanıyor o kadar küçük 1 numara
Gizzgzz SheeR ben doğum yapacağım gün aldım erken doğacaksa 1 numara az sayıda al duruma göre Bi daha alırsın