aren3521 1 haftadır sağ böbrek ağrısından hayatım zehir oldu her gün acildeym her gün ağlıyorum sancıdan psikolojim yerle bir oldu. Sağ böbreğimde 11mm genişleme varmış bu sancı hep böyle devam mı edecek azalacak mi 😞 artık dayanamıyorum
Tugbadkm aren3521 geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. Doktorunuz ne dedi bol su içmeniz gerekiyor bence
Anneyiimmz aren3521 canım bende 34 haftalıkta yakalandım ona her hafta acildeydim ayağımı sürüyerek yürüyordum çok kötü çok şuan bebeğim doğdu 3 aylık ara ara yine tutuyor yine acile gidiyorum birde taş var bende
Hilalttk16 aren3521 geçmiş olsun benimde 24. Haftada başıma gelmişti çok iyi anlıyorum sizi 🥺🥺 erken doğum falan zannettim ben o derece sancım ağrım vardı. Üroloji doktoru katater takılabilir demişti ama kadın doğum doktorum mümkün olduğunca dayanmaya çalış dedi narkoz alınıyormus bebek için sakıncalı olabilir demişti. Zaman zaman ağrılarm hâlâ oluyor ama vücut alıştı sanırım acıya eskisi kadar değil 😬😬 bol bol su içmelisiniz tabi dinlenmek ve büyüyen böbreğin üstüne yatmaman lazım
ymrcfr aren3521 Geçmiş olsun benimde aynı sorunum vardı her iki böbrekte büyüme çıktı sağ son evrede olduğu için stent takıldı 25 haftamda doğumdan sonra çıkacak narkozsuz takıldı bana öyle rahatladım bol bol su tüketin bide ağrıyan tarafınıza yatmayın
majamm Bende de vardi 2 ay ilac kullandim gecti, merak etme 70-80% gebelerde oluyo anne icin de bebek icin de tehlikeli durum degil eger ilaclari zamaninda kullansan
aren3521 majamm ağrılarınız çok muydu sizin de 😞 ve hangi ilaçları kullandınz bana sadece enfeksiyon için ilaç yazdı
majamm aren3521 evet nefes aldikca sanki sisiyodu oyle hissediyordum. canephron n 60 / 2 tab gunde 3 defa yemekden sonra
aren3521 Anneyiimmz gerçekten çok zor bir ağrı bebeği etkileyecek diye çok korkuyorum bu ağrılar erken kasılmaya sebep olur erken doğum olur diye 😞 daha çok küçük 26 haftalığız 😞
aren3521 Hilalttk16 ağrılarınız kaç hafta sonra azaldı peki 😔 bazen çok korkuyorum hiç geçmeyecek diye
Hilalttk16 aren3521 2 hafta sonra falan bir tık azaldı ya da dediğim gibi artık bünye alıştı 🥺 bol bol su iç ve dinlen 😬😬
ymrcfr aren3521 Tam olarak bilmiyorum çünkü ilk hamileliğim de oldu o zamanda takıldı aynı doktor olunca bunda da çıkınca hemen taktı taktıktan sonra 15 mm indi normalde o bile çok normalde
aren3521 ymrcfr bu gece sancıdan sabaha kadar ağladım artık dayanamıyorum çok zor ama doktor şuan stent takamayız diyor 😔 büyüme çok değil diye ama ağrılar sonuna kadar sürecek mi 😔
ymrcfr aren3521 Ağrısı çok kötüdür bilirim Allah yardımcınız olsun doktorum bol bol su tüket ağrıyan tarafına yatma dedi sıcak tutmak gerekiyormuş inşallah küçülme gösterir Allah şifa versin
ymrcfr aren3521 evet baya fark etti ağrım olmadı sadece aşırı yorulursam oluyor oda zaten Kendimi yormamaya çalışıyorum