Dilara012 Kızlar bu durumu yaşayan var mı 28+2 tim ellerim şişiyor gibi hissediyorum ve sıcacık ellerim bu durumu yaşayan var mı
gozkarag Dilara012 kuzum benimde öyle ve delirtici sabahları davul gibi gergin ve şiş ellerim kımıldatamıyorum. Doktorum hergün bir kez magnorm diye magnezyum verdi. sade soda iç muz falan ye. Tuzu da olabildiğince kesmemiz gerekiyormuş🥹
kelebekucusu Dilara012 19+6 olduk az önce ve birkaç gündür ellerim aynı şekilde özellikle gece ve sabahları oluyor ayaklarım da biraz şişiyor acıyor ağrı yapıyor
Dilara012 Dyygu-ky sizin de mi elleriniz aynı şekilde ya tahlil yaptım kan değerlerim vitaminlerim düşük ondan olabilir dedi ama bilmiyorum ellerimin içi hem çok sıcak birde kırmızı
Bebiskosuu Oyyy ben de ellerimi açıp kapatırken acı hissediyorum geceleri ayak yanmasından ve acısından uyuyamıyorum 🥹 ödem toplandık herhalde
Bebiskosuu Dilara012 bi yandan da korkuyorum ödem işi beni korkutuyor gebelik zehirlenmesi geçirdi bi arkadaşım yeni deli olucam düşünmekten
Dilara012 Bebiskosuu korkma canım tansiyonun normal şekerin normal se korkutmasın seni ben devamlı kontrol ediyorum bol bol su içiyorum bende tedirgin olmustum ama dikkat etmemiz gerek
Bebiskosuu Dilara012 işte bilemiyorum ki tansiyonu ölçmüyorum günlük gebelik şekerim zaten var ama onla pek alakası yok diye biliyorum
Dilara012 gozkarag yaaaa benimde aynı şekilde magnzyum u içmiyorum ben bilsem geçecek içerim vAllaha 🥹 çok sinir bozucu Seninde ellerin kızarıyor mu benim birde arada ayak tabanım ağrıyor
gozkarag Dilara012 hepsi bende de var kuzum iç iç magnezyumu ihmal etme farkediyor baya. Ben de 33+3üm valla iyice ağırlaştım kaburgaların altında dolanıyo bişiler yapıyo eli kafası kasıklarımda batmalar falan başladı vajinama doğru
Dyygu-ky siz kaçıncı haftadasınız 25 olduk yeni sanki bir anda büyüdü karnım midem gerginn kaburgalarıma batmaya başladı bile şimdiden 🥹
Dilara012 Dyygu-ky 28+4 benim benimde oyle çünkü bebek artık bu haftalardan sonra kilo alıyor organlara baskı yapıyor büyüdükçe