• Gebelik
  • 7. Haftada mide bulantısı olmaması ?

Gebeliğin 7. Haftasında olup hiç mide bulantısı olmayan var mı ? Hala mıdem bulanmıyor kalp atışlarını da duyduk ama içim rahat etmıyor. Göğüs acısı , koku hassasıyeti harıç baska hiç bir belirtim olmaması doğal mı kızlar 😔

Btl3537 canım aynı zamanlarımız
    Gögüs hassasiyeti
    Koku hassasiyeti var bende de
    Hafif hafif sağ kasık ve bel ağrısı
    Ama mide bulantım hiç olmadı
    Bende bugün duydum kalp atışını
    Kişiye göre değişirmiş o için ferah tut
    Sabah doktora da söyledim neden diye olmak zorunda deüil dedi
    Ay ağzımı açmayalım dur :)

Bende de yoktu, sonradan öyle bir geldi ki perisan oldum. Bende keyfini çıkar :)

Btl3537 Benimde olmuyordu 8.hafta sadece sabahları biraz oluyor geçiyo onu da saymıyorum bile ne güzel böyle rahat geçsin inşallah 🩷

Btl3537 Gayet normal olmaması ben 36. Haftaya gircem sayılır bu güne kadar hiç olmadı. Sadece bir defa otobüste çok sarsıldım o zaman olmuştu. Kişiden kişiye değişen bişey

Btl3537 normal canım ilk hamileliğimde bendede hhiiiiiçbir belirti yoktu az uyku dışında. hamile değilmiyim acaba diye düşündüğümde olmuştur 😂

Btl3537 ben şu an 16 haftalık hamileyim ama bu aşamaya kadar bir kere bile mide bulantısı yaşayıp çıkarmadım. Başlarda evet benim de göğsümde en ufak ağrı oluşmadı sonra sonra oluşmaya başladı ve büyüyüp uçaklarının daha belirgin olduğunu hissettim bence normal bulantınızın olmaması vücudunuzla alakalı bişey diye düşünüyorum ☺️

Kızlar cok tesekkur ederım ıcımı ferahlattınız. Baska bır sıtede bır bayan bulantı yoksa saglıksız gebelıktır dusuk olur falan dedı oyle bısı gecmıs basından . O zamandan berı cok kafama takmaya basladım. Sukurler olsun lekelenmem bıle yok. Ama ınsan korkuyor ıster ıstemez

Btl3537 3 buçuk aylıkken bir anda çok kanamam oldu düşük tehlikem vardı alelacele doktoruma gittim. İşin ters tarafı eşim o gün uzak bir yere işe gitmişti ve 2 hafta gelmicek ti bende ailemin yanına gittim. Ailem beni evde tek bırakıp bahçeye gittiler. Birden kanamam oldu ama çok fazla oldu çok korktum dua etmeye başladım annemi aradım durumumu anlattım hemen beni doktora götürdüler eşime anlatamadım. Doktorum hemen ultrason ile bebeğimi kontrol etti. Ve gayet iyi dedi merak etme düşmez dedi iğne ve ilaç yazıp gönderdi. Ve bebeğim düşmedi gayet iyi o çok güçlü bir bebek Allahın izniyle sağ salim sağlıkla gelecek bebeğim ❤️❤️❤️

Btl3537 korku ve telaşa gerek yok.24+2 günlük hamileyim.Ve hiç mide bulantısı yaşamadım.Kisiden kişiye değişiklik gösterir Sakin olup korkuya mahal vermeyin.Cunku bebeğiniz de etkilenir.Saglikla kucağınıza almanız dileğiyle.

Btl3537 Ben şu an 33+4 haftalık hamileyim ve hiiiççbir şekilde bir kere bile bulantım, koku ve tat hassasiyetim, göğüs hassasiyetim ve aşermem olmadı hâlâ bekliyorum acaba ne zaman olacak bunlar bana diye 😄 Sadece ilk haftalar uykulu hissettim ve kasık ağrılarım oldu sonradan sonraya

Btl3537
      Bende 8+3 haftalık hamileyim hala mide bulantısı yok bu güzel. Bişi bizim için doktora sordum mide bulantısı yok dedim sen sewin dedi 🤣 ama baslayadabilir dedi