Kbraerhn Kızlaaarr 🌸 Ben regl gecikmeden öğrendim kızlar erken gebelik testiyle sonra kanda baktırdım beta hcg 180 çıktı pazartesi tekrar gidip bakıcam hamilemiyim hala net değil kafamda
Sevval0308 Kbraerhn 118 beta ile 4+5 de öğrendim 5+4 de doktora gittim cnm elhamdulillah 😍adetimden bir gün gecmisti
Selcanunal2004 Kbraerhn bende bu hafta öğrendim :) 6+0 dı öğrendiğimde kese görmüştük Betayı hiç takip etmedim Bugünde kalp atışını duyduk çok şükür teyzelerim 6+4 deyim
Kbraerhn @ Golge98 Amin inşallah 🥰şuan uygulamaya göre 4 hafta 4 günlük gösteriyor ama doktor pazarteside kan değerine bakalım dedi göğüslerimde inanılmaz hassasiyet ve bel ağrısı var sizde nasıldı ?
Kbraerhn Sevval0308 Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸 ben de pazartesi emin olucam doktor tekrardan kan vermemi istedi
eylulmihrasmom Kbraerhn beta değeri önemli değil 😊 önemli olan 2 günde bir %60ı kadar ya da 2 katı kadar artması :)
Damla-coban Ben 38 le öğrendim çok erkendi ve bu süreç beni yordu keşke regl gecikince yapsaydım 🥹 şuan 5+2 yım kese göreceğiz inşallah bu hafta
Kbraerhn Damla-coban beni de gerçekten çok yordu süründürüyor gerçekten erkenden öğrenmeye çalışmak benimde reglim 3 gün geçti pazartesi gidicem bakalım 🥰
Sevval0308 Kbraerhn aminn.Allah sizin de gönlünüze göre versin biz 33 haftalık olduk bile elhamdülillah 😍
Kbraerhn yenibirannis benimde öyle ama şuan hamileyim diyemiyorum net olarak pazartesi tekrar kan vericem öyle istedi doktor