Merhabalar hanımlar bende burada çok kez doğum hikayelerinizi okudum ve hep araştırdım. Sezeryan olacaktım ve 06.06.23 olarak istedim. Tam olarak buna hazırlanıyorken 25 mayıs sabahı saat 05:10 da suyum geldi ve hastaneye gittik. Hastane çantamız bile henüz hazır değildi. Nst ye girdim ve doktorum arandı. Daha sonra beni Spinal sezeryana aldılar. Hala doğumun ne tür istediğime karar vermemişken, kendimi doğumda buldum😄 Genel anestezi düşünüyordum ama spinalide çok istiyordum. Genel olamadım çünkü yemek yediğim için bekleyemeyiz almam lazım dedi doktorum. Bende bu yüzden hocam size emanetim dedim ve Resmen yarım saatte ameliyat oldum çıktım. O kadar güzel bir ameliyat oldu ki çok duydum sonrası kötü, bel ağrısı kalıyor o bu şu diye. Ama her bünyenin aynı olmadığını herkes kendine aşılamalı. Benim ameliyatım harika geçti. Hiçbir şey hissetmiyorsunuz en büyük tedirginliğim o idi. Kızımı ilk gördüğümde zaten herşey bitmişti. Bu harika bir duygu. Yine olsa yine düşünmeden spinal olurdum. Genel anestezi de hem ayılması zor hem de toparlanması zor. 2 saat sonra yürüdüm ve 2 gün oldu şuan ayaktayım. Rabbinize sığının gerisi hallolur. Herşeyi önceden düşünüp hareket etmek hiç iyi birşey değil. Herşeyi akışına bırakırsan yolunda gidiyor. Ben buna inandım ve herşeyim çok güzel geçti. Darısı bütün bekleyenlerin başına inşallah. Şimdi meleğim yanımda uyuyor. Bu duygunun tarifi yok derlerdi inanmazdım. 🥰🥰