Tugraseda Benim gibi olan var mı bu haftalar için bu kadar kasılma olmaması lazım diye biliyorum. Bu ikinci gebeliğim ilkinde böyle değildi son aylarımda yaşamıştım bu sertleşme durumunu
Adygesss Tugraseda düzenli aralıklarla olmuyorsa normalmiş stres,gerginlik ve yorgun olduğunuzda ayakta çok kaldığınızda daha çok olur
Ebus2045 Tugraseda bende 20. Haftadayim.surekli değil ama ara ara bendede oluyor ilk gebeligimde hiç yasamamistim sebebini bende merak ediyorum
Churcill Tugraseda o haftalarda bende de oluyodu günde 1 2 kez şimdi de devam ediyo 26. haftadayım normal heralde yalancı sancı diye biliyorum biraz dinlenip dokununca yumuşuyo sertlik
ikiminiskoala Tugraseda bugün doktor sordu saymamı istedi günde 3 4 tamam ama fazlaysa ilaç başlayalım dedi. 24. Haftada başlamayı planlıyoruz. İsterseniz sayıp doktorunuza söyleyn
yenibirannis Ebus2045 sertleşme nasi oluyor tarif edermisiniz böyle karın içinde acı oluyo hareketlerinizi mi kisitliyo yoksa daha farklı bisemi
Tugraseda yenibirannis nasıl anlatılır öyle garipki karnın en alt bölgesinde bebeğin sertleşip tek bi alana toplaşıp baskı yapması gibi. Karnın normal gevşek hali yok sımsıkı taş gbi oluyo. 10 saniye sürmedende gevşiyo
Ebus2045 yenibirannis valla bende mesela yürürken bianda karnımın içinde toplanma hissi oluyo geriliyor yavasliyorim bı 5 dk sonra faln yavaş yavaş yumsuyo
yenibirannis Tugraseda teşekkür ederim benmde karnimn içi aciyo bı an böyle hareketlerimi kisitliyo 2 3 dk biraz oksayinca geçiyor dedim acaba aynı seymi ilk gebeliğim bilmediğim için soraym dedim
Tugraseda ikiminiskoala aaa bunu hiç duymamıstım bilmiyodum. Bi gözlemliyim bakıyım kontrolümde 2 hafta sonra söylerm doktora
Esoo06 ikiminiskoala bende 2 gün önce 19+2de yaşadım 1 saat sürdü Dr yatış verdi iğne yaptı taburcu oldum. Bugün gün içinde Bi kac kez oldu sertleşip Bi yerime toplandı. Günde 4 den fazla olursa ve düzenliyse aralıkları gel dedi . Ben mi pinpirikleniyorum acaba hareket ederken mi toplanıyor anlamadim
Iscn Tugraseda benimde 2. Gebeliğimde daha erken başladı ilkide 37. Haftada olunca doktorum erken gelcek diyor magnezyum verdi bilemiyorum artık hayırlısı