36+5 ilk gebeliğim, iş ya da yürüyüş yaptığımda kasıklarım fena ağrıyor, sızlıyor. Kanala mı iniyor acaba ? Bide bugün ilk defa perine masajı deneyeyim dedim bi baktım vajina içi etler biraz şişmiş ve dokununca acıyor. Acaba doğum çok mu yakın?
Doğumun yaklaştığını hissetmek mümkün mü?
- Düzenlendi
e_sm göğsünün altına 4 parmağını köy canim egerki karnın düşmüşse normal işlerini yaparken bile dikkat et riskli haftalardasin
Ben 32 olmama rağmen agirlastim sürekli yalancı sancılarım ve kavurgada batmalar yaşıyorum
Senin bunları yaşaman normal ama dikkat et
Kader111 göğsünün birisinin altına 4 parmağını koyuyorsun eğer parmakların karninin çıkıntılı bölgesine denk gelmiyosa karnın asagidaysa düşmüş demek oluyomus, doktor böyle ölçtü geçen gittigimde
Bende 33.haftada kendi islerimi yapayım derken epey yorulmuştum enerjim var diye farketmedim ancak ertesi gün şiddetli kasık agrisi ile hastaneye gittim hemen yatış verdiler nstde yalancı sancı ile doğum sancısı arası şiddetli erken sancılar tespit edildi. Bebek için iki kez cogwr geliştirici iğne yapıldı. 2000 ml serum yedim sabaha kadar. Kısacası arkadaşlar şuan 35+2 deyim çok şükür geçti sancılar şimdi idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum çok yormayin kendinizi evde iş yapacağım diye ben artık full dinlenio günlük sadece yemek işini ve mutfak toplama işlerini yapıyorum eşim destek oluyor çamaşır vs işlerinde. Erken doğum istenmiyor ise yatacagiz uyuyup dinlenecegiz arada bı kalkıp hareket edeceğiz o kadar. Herkese şimdiden hayırlı rahat doğumlar sağlıklı bebişlerimiz.olsun sevgiler 🙌🙏🤗
Kader111 32+3 canim
Senaykork karnın çıkıntılı bölgesi derken benim en başından beri düşük zaten hiç denk gelmiyor ama bugün sabahtan beri de sanki bir rahatlama geldi gibi hissediyorum. Normal otururken falan zorlanıyordum bebekten bugün rahat oturuyorum karnımı da daha aşağıda hissettim. Erken doğum riskim var başından beri 32+5 im şu an korktum
- Düzenlendi
Bet1 doktor randevunuz varsa yakınlarda dusmusmu derseniz uzunluğunu ultrasonlada olcuyo , hani şimdi hep düşüktü diyorsunuz ne söylersem yanlış olur
Korkmayın ama günlük işlerinizi yaparken bile dikkat edin bugün bı yakınıma erken doğuma karşı ciğer geliştirici iğne vurdular 31 haftalıkti oda , bı yere uzanmaya filan çalışmayın.rabbim sizi ve bebeğinizi korusun 🙏
e_sm benim bebiş de gelmedi doğum pozisyonuna gelmişti ama ne yaptık ne ettikse olmadı. Ben hep hissediyordum gelcek sanki diye ama hiç öyle olmadı, karnım nerdeyse bacak arama inmişti bazen vajinadan bişeyler çıktı diyordum ama 39+3 te sezeryan doğum yaptım.
Bet1 ya çok dikkat et canım kendine inşallah zamanında hayırlı doğum haberlerini alırız 🥰