Merhaba kızlar 😊
Hamile oldugumu öğrendiğim ilk günden bu yana her gun abartisiz burda paylaşılwn dogum hikayelerini okuyordum. Acaba benim ki nasil olacak derdim hep simdi ayni seyi ben paylaşmak istedim sizinle 🤤
38+2 sabahi 9 da nişanım geldi zaten acaba ne zaman gelecek diye bekliyordum o ki sabah gelmişti nihayetinde çünkü artik dogurmak istiyordum belime cok agri yapiyodu bizim sıpa 😊 Neyse cok heyecanlandim geliyo gelmekte olan dedim hemen doktora gitme gibi bir hata yapmadim ama hissediyordum gecesine ya da ertesi sabahina dogacakti oğlum. Butun rutin islerimi yaptim güzelce evimi temizledim her seyimi ayarladim cantami son kez kontrol ettim evraklarimi ayarladim. Sonra egzersizler yapmaya başladım youtube den simge duman hocanin butun hareketlerini tekrar ettim kendimi yormadan tabii bu arada agrilarim da sıklaşmısti 15 dakika da bire düşmüştu tekrar ettim merdiven indim çıktım penguen yürüyüşu yaptim comeldim bekledim falan artik saat 9 a dogru 5 dakikada bire düştü vakti geldi heralde hastaneye gitmenin dedim esyalarimizi aldık hastaneye gittik ilk ilce devlet hastanesine gittim 2 cm acilmam varmis ve siyrilmam cok güzelmiş nöbetçi doktor olmadigi için orda dogum yapmak istemedim arastirma hastanesine gitmeye karar verdik imza attim ciktim yarim saat yol sure boyunca agrilarimi nefesle karsilamaya calistim hastaneye gittik hemen dogumhaneye aldilar beni ilk alttan muayenem bu arada kizlar tedirginim neyse 5cm olmus bile acikligim gece saat 11.45 cok güzel bekleyelim dediler nst ye bagladilar arada geziyorum falan saat 1 de yine baktilar 8 cm olmus cok güzel cok güzel diyolar tabi ben cekiyorum sanciyi kizlar cok zormus o sanci gelince onu karsilamak nefes cok önemli gerçekten saat 2 9 cm oldu bucuga dogru tam acilma dediler suyum geldi artik sanci geldikçe ikin dediler ıkındım saat 3 te catala ciktim kizlar inanin burasi nasil oldu anlamadim bende ama bir kere tam ıkınmayla bebek gelmisti nasil ya dedim ne ara doğdu bebeğim doğmuştu artik saat 3.25🤤 ama dikiş konusunda ayni seyi soyleyemiycem mahvettiler beni acemiler miydi neylerdi dikemediler bi sure saat 4 te artık bebegimle beraber çıktık dogumhaneden. Kızlar cok güzel bir duygu bu suan hastanedeyiz enfeksiyon olmuş yatiyoruz hastenedeyiz bugun 3. Günümüz. Allahim isteyen herkese normal dogum nasip etsin ben istemeyerek yaptim ayri bisey 😂 dikislerim cok aciyo ama gunden gune gececek inşallah. Buda benim pozitif dogum hikayem olsun kizlar ♥️😍