Aynenkanka Dilsay ya hahaha sus sussss ben de aynı şekildeyim 🤣🤣 yeto lohusa kafasından çıkmalıyızzzz
Aynenkanka Nurr_22_22 aaa öyle mi ilk kez duydum vajinal doğum mu yaptın canım? Ben de ptesi 40 kontrolüne gidicem acaba bana da der mi ki🥲🫣
Nurr_22_22 Aynenkanka yok sezeryan oldum iç dikişler taze olur zorlanirsin demişti doktorum tabi herkesin görüşü farklı 😃
Aynenkanka TwinsmomDA yaaa tabi ki kuzum ona can mı dayanır, ben işin espiri kısmındayım da eminim çok zor geçmiştir. Doktorun yorumu ne olmuştu buna peki sormuş muydun hiç
TwinsmomDA Aynenkanka vücut kendini toparlayamamış lohusa sanmış. zaten sezaryen sürecim sıkıntılı idi bağlantılıydı yani. Zaten ilaçla durdurdular en son
birgaripana_ Aynenkanka tabii olunur. Benim lohusa kanamam adet gibi geçmişti sonra senin gibi günlük pede geçtim 32. Güne kadar. Sonra tekrar başladı kanamam. Oda adetti cünkü ondan sonra tam günümde adet oldum. Bence seninkide öyle olmuş
Zeyas Aynenkanka Benim 30 gün kanaman olmuştu azalmayla kesilerek birkaç gün sonra adet olmuştum yoğun kırıkım çıkmadan yani sende öyle olabilirsin