Herkese merhaba, 25 Mayıs tarihinde sabah 4 gibi suyum geldi. 37+1günlük olmuştuk. Duş alıp hastaneye gittiğimde açılmam 1,5 cm olmuş. 8 e kadar nst de sancımın çıkmasını beklerim ama çıkmadı. En düşük dozda suni sancı verdiler yavaş yavaş sancım gelmeye başladı. 9 da 3 santim açıklık vardı yürüyüş yaptım bol bol. Saat 11 de sancılar arttı 2 3 gibi doğum olur dediler. Her sancıda çömeldim. Saat 12 de beni çatı muayenesine aldılar. Bir saatte 8 9 santim açılmam olmuş hemen doktor geldi. Birkaç ıkınmadan sonra bebeğim kucağımdaydı. İnanan olur mu bilmem ama ben Meryem ana otu almıştım suyum gelip hastaneye gidince geniş bir kabın içerisine o otu koyduk ve Meryem süresi birkaç sureyi okuduk. 2-3 gibi doğum yaparsın demelerine rağmen son bir saatte bir anda 5cm açıktan 9cm e çıktı. Meryem ana otuda ben doğuma girdiğimde çiçek gibi dal dal ayrılmıştı. Erken beklemediğim bir doğum oldu ama çokta güzel ve kolaydı. Sancıları gözümde büyütmüştüm ama korkulacak gibi değildi hele de doğum anı. Ikındıkca rahatladım. Toplamda 8 saatin içinde bebeğimi kucağıma aldım ve şu an koyun koyuna yatıyoruz. Hepinize kolay doğumlar nasip etsin rabbim ben kurtuldum sizi de kurtarsın inşallah 🙏