KardelenGunay Bugun normal konturola gittim hersey gayet ıyı dedı doktor 2 li test ıcın gun verdi eve geldım uzandım uyumuşum wc kalktım bi baktım camasırımda kan var epey sonra sildim gene var bıraz durdum gelıyor hayla hemen gıttım doktora dusuk tehliken var dedi yatıs verdı fitil ile iğne verdi 3 gun ıcınde gecmesse gene gel dedı cok moralım bozuk benım gıbı yasayan varmı
btlunl KardelenGunay ben iğne oldum canım kalkma yat dinlen içini ferah tut onlar iyi geliyor inşallah
Hanim78 KardelenGunay cnm benim de 11 haftalıkken kanama oldu çok şükür birşey olmadı su an 29 haftaligim
semrakarahan KardelenGunay bol istirahat moralinizi bozmayin hayirlisiyla kucaginizw alirsiniz insallqh
Lucky KardelenGunay çoğumuzun başına geldi canım benim korkma gönlünü ferah tut progestanı düZenli kullan wc harici kalkma yemegini bile yatagında ye bol bol da su iç. Geçicek allahın izniyle 🙏🏻😊
Ylnaknytk Hanim78 bende 11 haftalığım ve bugün benmde oldu o kadar kokrum ki iç çamaşırım tamamen kan olmştu bi anda su gibi geldi. Dr. İğne yaptı ve progestan verdi. Peki ne kadar sürer acaba bu kanama. Dr. 1 hafta hep yat diblen bol su iç dedi
Ylnaknytk Hanim78 kanamanız nasıldı bide ya ilk hamilelik ve cok heyecanlı ve endişeliyim o yüzden soruyorum Hakkınızı helal edin
hunilimom uzan canım bol bol kuzenim hamileliğim başından bari uzaniyo 3 aylık hamile şuan doktor yeni yeni kalkmasına izin verdi tuvalet dışında hareket etmemeye çalış inşallah birşey olmaz 🙏
BMH Benim 2gebeliğimde de başıma geldi ikisinde de iğne ilaç kullandım ilk çocuğumda 3ay neredeyse hep yattım geçti 38haftalıkken sezaryenle kızımı kucağıma almıştım bu ikinci kızım olacak inşallah tehlikem çok çabuk geçti elinizden geldiğince yatın
Hanim78 Ylnaknytk cnm helâl olsun birden oldu adım attikca kanamam oluyordu benim 3. çocuğum ama çok korktum düşük önleyici iğne yaptılar iki gün de leke şeklinde geldi sonra tamamen kesildi bir daha olmadı çok şükür
Ylnaknytk Hanim78 banada iğne yaptı dr. Şimdi her idrar dan snra sildiğimde kan leke olarak selpaga geliyo inşallah çok sürmez çok kokrtm çnkü. Birde kasıklarmda agrı var sizdede olmşmuydu
Ylnaknytk Hanim78 dinleniyorum yatıyorum Rabbim bebişlerimizi korusun sağlıjla gelsinler inşallah 🙏 teşekkür ederim
Sblozdmr Benimde olmuştu ama maalesef düşükle sonuçlandı. Ama üzerine tekrar hamile kaldım ve çok şükür bebeyim artık doğmak üzere şafak sayıyoruz prensesimle. Rabbim tüm olamyanlara versin inşallah ...
Tpc Bu durumu yaşayan bilir ne kadar korkutucu olduğunu. Yaşayan herkese çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz. Benim 7. haftamda başladı kanamalarım. 12. haftaya kadar aralıklarla sürdü. Ama leke falan değil. Musluktan akar gibiydi. Hastanede yattım. Her kontrolde bebeğin sağlıklı olduğunu söylüyordu doktorlar ama sebebini söylemiyorlardı. En sonunda bir doktor plesantamın aşağıda olduğunu ve daha şiddetli kanamalara hazırlıklı olmamı söyledi. Şimdi sürekli yatıyorum. İyi haber ise zamanla yukarı çıkabilirmiş.
gnycyhn Merhaba bende 5 haftalık hamileyim dün bendede lekelenme oldu kahverengı chok korktum hemen doktorumu aradım ilac yazdı bıde (vasklor gel)bu gunde oldu akshama dogru su gibi acik pembesi gibi ama chok acikdi su geldi yene chok korktum pazartesi doktordan randevu aldim.Rabbim her kesin yardimcisi olsun.sag saglim kucagimiza almagi nasib etsin Amin.