Merhaba arkadaşlar ben 34+1 haftalık hamileyim bugüne kadar sürekli şehir Hastanesi’ne gittim hiç ama hiç beğenmiyorum o hastaneyi bı tek necati ve ulaş hoca iyi onlarda randevu hayatta bulamazsın genel olarak bebekle ilgili hiç bir bilgi vermiyorlar inan muamelesi bile göstermiyorlar ultrasonda bile bebeği gostermiyorlar tahlil sonuçları çıktığında varsa bı durum yine aynı şekilde söylenmiyor üç yıl önce böyle değildi kızıma doğum yaptığımda çok iyiydiler şimdi hepsi ayrı bı havada .Neyse sadede geleyim bugüne kadar bebeğimle ilgili bir bilgim yoktu bugün sancım çok vardı en yakınında Mamak devlet Hastanesi’nin aciline geldim şehir hastanesi bana baya uzak bugün nstye de bağladılar baya ilgilendiler Alican güneş hoca Allah ondan razi olsun çok çok iyi ilgilendi meğerse bebeğim 37 haftalıkla uyumlu iri bı bebekmis agirlastigim için belim ve sancım çok var rahim agzinda açıklık varmı diye alttanda baktı dogumhanesi yeni açılmış sormak istediğim şu.
bir hafta sonra kontrole gitmem lazımdı şehir Hastanesi’ne daha randevu almadım çünkü bulamıyorum .gitsem doktorum kimse eğer Mamak devlet Hastanesi’ndeki doktorun dediğini soylucem doktorda dedi kesinlikle şöyle olurmu öyle şey bebeğin önden gidiyor diye ama ordaki doktorlar hep azarlama ve bildiğini okuyorlar kizima doğum yaptığımda 6 gün yatırdılar beni en son imza verip kendi istegimle çıktım emin değilim tekrar şehir hastanesi mi yoksa yeni açılan ama yeni olduğu icinmi bilmiyorum doğumhane filan bomboştu oraya mı gitsem
siz daha önce gittinizmi Mamak devlet hastanesi kadın doğuma yada herhangi tanıdığınız