Rosejollymoon 10+4 haftamdayım. Sizlerin nasıl gidiyor sevgili hamişler?benim hala çok bulantım var... ahh bu kokular🥵🥵🥵 kilo alımınız var mı? Ben 1,5 kilo aldım. Bulantım olmasına rağmen ☺️
Naz14 Rosejollymoon 7. Haftaya girdim allahım ölecem bulantidan ne yemek yiyebiliyorum nede pişirebiliyorum insallah 9 ay surmez korkuyorum ya boyle gider diye 😣😣😣
Mrtgn Rosejollymoon inşallah bir an önce atlatırsın 10+3 benim hiç bulantım olmadı 1.5 kilo aldım biraz çıktı göbeğim yani göbek mi ödem mi acaba 🤭 benim fazlaca sırt ve bel ağrılarım oluyor
Rosejollymoon Denisss inşallah benim 2. Gebelik 1. Hiç böyle değildi, erkekti acaba bu kız mı diye ümitleniyorum ☺️☺️İşin esprisi önce sağlık tabiki😍
Denisss Rosejollymoon dogruluk payi varmidirki o inanislarin yaniltan bebisler varmidir acaba 😂 var veya yok bende dahil herkes erkek hissediyoda saglikli gelsin yeterki 😊
Rosejollymoon Naz14 valla ben 1 aydın boyleyim inşallah çok sürmez seninkide, bebişler sağlıklı olsunda analar çekeceğiz artık napalım🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Hemebehemgebe Merhaba bende Haziran annesi olacağım 10+6 bugün ve ben beş kilo verdim 🤦🏼♀️ Bulantılarım ve ani tansiyon düşmelerim var geçecek inşallah 😃12ye az kaldı
hunilimom 12 .haftadayım en son tartildigimda hala aynı kilodaydım 🤗 Yorgunluk dışında allaha şükür hiç birseyim yok
sdkln 9+4 olduk bulantı ve kokularla benim de başım dertte 😔 mutfağa girer girmez kaçıyorum herşey kokuyo. Kesin bende zayıflamışımdır ama su içsem yarayan göbeğim olduğu için o şimdiden önde gidiyo maşallah😀 Bebeğim iyi olsun yeterki ben zayıflasamda olur☺️
Pszge Bizde 8+ 3 olduk iki kilo almışım bende bulantım Yok tembelliğimden kaynaklı halsizliğim var aslında dr a gidip ultrasyondan bebeğimi görene kadar hiç bir belirtim Yok hissetmek istiyorum artık 🙄😌
Mrtgn Bir de son ultrasonda 9+4 de okadar çok hareketliydi ki çok şaşırdım doktor ölçüm yapmayalım biraz izleyin dedi kollar bacaklar çok hareketliydi ters döndü bir ara harika bi duyguydu 🥰
semrakarahan Mrtgn aynen bende hareketlerini gordum 10.haftada cok guzel bi duyguymus 🤗 Rabbim.isteyen herkezlere versin